Kesärenkaiden Vaihtoaika 2019

  1. Kesärenkaiden vaihtoaika 2012 relatif
  2. Kesärenkaiden vaihtoaika on taas käsillä – johtava asiantuntija kertoo, mistä kaikesta jokaisen kuljettajan olisi syytä olla nyt kartalla - Autot - Ilta-Sanomat
  3. Kesärenkaiden vaihtoaika 2019 lyrics
  4. Talvirenkaiden vaihtoaika 2019
  5. Kesärenkaiden

Kesärenkaiden vaihtoaika on käsillä - Rengasnuora Julkaistu huhtikuu 15, 2019 Takatalvi on taitettu ja on aika siirtyä kesärengaskauteen. Säätiedotukset näyttävät päivälämpötilaksi jo yli kymmentä astetta, joten nyt on aika harkita kesärenkaiden vaihtoa. Tosin täytyy muistaa, että pienillä sivuteillä saattaa talvinen keli vielä yllättää. Jos olet suuntaamassa pohjoisempaa Suomeen, talvirenkaat on vielä syytä pitää ja varata vaihto vasta reissun jälkeen. Tarkasta renkaiden kunto ennen niiden alle laittoa. Helppo tapa hoitaa asia, on laittaa kahden Euron kolikko pääuran pohjaa. Jos uloin kehä uppoaa uraan, on renkaassa riittävästi pintaa. Jos näin ei kuitenkaan käy, on renkaan kuntoa syytä tarkkailla jo heti alku kesästä. Renkaat kuluvat keväällä yllättävän nopeasti. Katso video tästä linkinstä. Turvallista kevättä! Rengas­laskuri Auttaa sinua valitsemaan oikean kokoisen renkaan, kun vaihdat rengaskokoa. Rahoitus Tee ostoksesi RengasCenter-tilillä. Saat maksuaikaa renkaillesi. Rengasinfo Tavallisen ihmisen tietoa merkinnöistä, renkaista ja niiden huoltamisesta.

Kesärenkaiden vaihtoaika 2012 relatif

Talvirenkaille lain määrittämä minimiurasyvyys on 3, 0 mm. Useiden asiantuntijoiden mukaan urasyvyyden tulisi kuitenkin olla vähintään 4–5 mm, koska etenkin sadekelillä tätä matalampi urasyvyys voi olla turvallisuusriski. Lue lisää: Mitä voi tehdä, jos rengas puhkeaa kesken ajon? Lisäksi olisi syytä tarkistaa myös renkaiden valmistusvuosi. Renkaan kyljestä selviävä ikä vaikuttaa ajo-ominaisuuksiin ja jarrutusmatkaan, sillä kumin ominaisuudet muuttuvat ajan kuluessa. Jos renkaiden ikä lähentelee kesärenkaissa 10 vuotta, eivät ne enää vastaa ominaisuuksiltaan uudempia renkaita, vaikka urasyvyys olisikin kunnossa. Talvirenkaissa viisi vuotta alkaa olla ikä, jolloin säännöllisesti ajavan kannattaa jo alkaa harkita renkaiden vaihtoa. Yöpakkaset voivat yhä yllättää Varsinaisen vaihdon ajoittaminen on hyvä tehdä omien aikataulujen mukaan, mutta pakkaspohjaisesti. Mikäli ennuste näyttää esimerkiksi yöpakkasia ja aamuautoilu on esimerkiksi töiden sujumisen vuoksi ehdottomasti tarpeen, kannattaa vaihtoajankohtaa hieman lykätä.

Kesärenkaiden vaihtoaika on taas käsillä – johtava asiantuntija kertoo, mistä kaikesta jokaisen kuljettajan olisi syytä olla nyt kartalla - Autot - Ilta-Sanomat

kesärenkaiden vaihtoaika 2012 relatif kesärenkaiden hinnat

Kesärenkaiden vaihtoaika 2019 lyrics

Lue lisää: Kuluttajaliitto vertaili renkaiden vaihdon taksoja – kallein tuplasti halvinta tyyriimpi Nieminen muistuttaa, että vaikka renkaiden vaihdosta huolehtisi joku muu, pitää kuljettajan olla itse kartalla autonsa renkaiden kunnosta ja huolehtia vaihdon jälkeisestä pyöränpulttien jälkikiristyksestä, ilmanpaineista ja seurata renkaiden kulumista. Lain mukaan nastarenkaat on vaihdettava pois maaliskuun loppuun mennessä, mutta niillä ajamista saa jatkaa pääsiäismaanantain jälkeiselle maanantaille, tai niin kauan, kun keli sitä edellyttää.

Talvirenkaiden vaihtoaika 2019

kesärenkaiden vaihtoaika 2014 edition

Tilaa uutiskirje Uutiskirjeessä saat autonomistajan ajankohtaista tietoa renkaisiin liittyen, kausimuistutukset sekä parhaat tuotetarjouksemme.

Kesärenkaiden

Laki määrittää henkilö- ja pakettiauton kesärenkaiden minimiurasyvyydeksi 1, 6 millimetriä. Lähelle lain minimiä kuluneet kesäkumit ovat kuitenkin tutkimusten mukaan selkeä turvallisuusriski esimerkiksi kovassa vesisateessa. Julkaistu: 7. 4. 8:38 Jos autoa tarvitsee joka aamu, kannattaa sääennusteita seurata yöpakkasten varalta ennen kuin vaihtaa kesärenkaisiin. Renkaiden vaihto on myös hyvä hetki tarkistaa renkaat perusteellisesti, mutta renkaiden kuntoa on syytä seurata säännöllisesti myös vaihdon jälkeen. – Renkaiden tarkistuksessa varmistetaan riittävä urasyvyys ja että renkaat ovat kuluneet tasaisesti. Ilmanpaineet laitetaan kohdalleen automallin suositusten mukaan. Säilytykseen meneviin talvirenkaisiin on hyvä laittaa hieman normaalia suurempi "säilytyspaine". Nastarenkaista tulee tarkistaa, että nastoja ei ole irronnut liikaa. Muutama irronnut nasta rengasta kohti ei yleensä vaikuta renkaan ominaisuuksiin, kertoo LähiTapiolan liikenneturvallisuuden johtava asiantuntija Markus Nieminen.

  • Kesärenkaiden hinnat
  • Myydään asunto kuopio
  • Kesärenkaiden vaihtoaika 2010 qui me suit
  • Kesärenkaiden vaihtoaika 2010 relatif
Sun, 29 Aug 2021 20:14:05 +0000