Elvine Takki Naiset

Nahkatakki on oivallinen valinta erityisesti välikausiin, sillä se ei läpäise tuulta juuri ollenkaan. Nahkatakki on myös kestävä ja monikäyttöinen vaate, joka usein näyttää vain paremmalta saatuaan vähän elämän merkkejä. Yleisimmät materiaalit nahkatakeissa ovat useimmiten pintanahka tai mokkanahka. Näistä pintanahka on kestävämpää, mutta lopulta valinta on puhtaasti makukysymys. Nykyisin nahkaa pystytään värjäämään lähes minkä väriseksi tahansa ja sen ulkonäköä voidaan muokata ja käsitellä radikaalistikin. Mikäli oikea nahka ei eettisistä tai muista syistä miellytä, markkinoilla on myös erittäin aidoilta näyttäviä ja tuntuvia keinonahkatakkeja. Jokaiseen tyyliin sopivat naisten nahkatakit Nahkatakki on usein ostos, johon ollaan valmiita sijoittamaan hieman enemmän rahaa, jotta saa varmasti kestävän ja laadukkaan takin moniksi vuosiksi. DefShopin valikoimasta löydät nahkatakkeja hintahaitarin molemmista päistä. Löydät edullisempia keinonahkatakkeja sekä kalliimpia naisten nahkatakkeja, joissa on käytetty aitoa nahkaa.

Elvine tuotteet netistä | Uudet mallistot Zalandossa

11 päivää sitten Marimekon takki Vaasa, Pohjanmaa Lisätiedot takit ja päällysvaatteet, koko: l, naisten uudenveroinen takki, käytetty pari kertaa. Takki on lievästi a linjainen. Mitat kai-kai 57 ja niska-helma... 4 Ilmianna ilmoitus 11 päivää sitten Odd molly roosa takki - koko 4 Turku, Varsinais-Suomi Lisätiedot takit ja päällysvaatteet, koko: l, naisten odd mollyn roosa takki, koko 4. Sisällä kaunis värikäs vuori. Ollut ainoastaan kaapissa, ei koskaan... Ilmianna ilmoitus 7 päivää sitten Esprit Helsinki, Uusimaa Lisätiedot takit ja päällysvaatteet, koko: l, naisten myydään esprit a- linjainen hupullinen takki, vetoketju neppari kiinnitys. Väri vihreä. Koko l. Hinta 10... 2 Ilmianna ilmoitus Alennettu hinta 30+ päivää sitten Zizzi softshell- takki mdesire l/s coat Eur 109, 95 Zizzi mdesire l/s coat -softshell- takki. Puolipitkä a- linjainen malli hengittävää ja vedenpitävää softshell-materiaalia. Vesipilariarvo 10 000 mm. Edessä... Ilmianna ilmoitus 7 päivää sitten Esprit Helsinki, Uusimaa Lisätiedot takit ja päällysvaatteet, koko: l, naisten myydään espritin a- linjainen hupullinen takki, vetoketju neppari kiinnitys.

  1. Vedenpitävät takit - Tilaa edullisesti netistä | ShopAlike.fi
  2. Sähköauton latauspiste taloyhtiö laki
  3. A katsastus järvenpää 3
  4. Myydään aikuinen ranskanbulldoggi
  5. Lennot bryssel helsinki
  6. Elvine Naemi toppatakki - Sokos verkkokauppa
  7. Ulkotakki Elvine – Naiset | Rekki

Naisten mallisto | Elvine Vaatteet, kengät & asusteet netistä ♀ | Zalando

On hankala nimetä yhtä julkisuuden henkilöä tai ikonia, joka olisi erityisen tunnettu nahkatakin käytöstä, sillä niin monen yllä on nähty toinen toistaan tyylikkäämpiä nahkatakkeja. Nahkatakkia pitävät Euroopan kuninkaalliset, pop-tähdet ja supermallit. Naisten nahkatakeissa on nähtävissä myös paljon eri leikkauksia ja malleja. Viime vuosien ajan biker-tyyliset nahkatakit ovat saavuttaneet suosiota. Eleganttiutta ja asialinjatyyliä suosivat puolestaan voivat valita ylleen nahkableiserin. Vakuutuitko jo nahkatakin monikäyttöisyydestä ja ajattomuudesta? Mikäli vakuutuit, niin tutustu rauhassa nahkatakkivalikoimaan ja täydennä tyyliäsi tällä klassisella vaatekappaleella.

Tuotteet / Miehet / Ulkotakit / Kevyet takit 46. 00 € Kevyt takki, jossa edessä 4 taskua ja hihassa yksi. Piilovetoketju, päällä nepparit. Hihansuissa myöskin nepparikiinnitys. Materiaali puuvillaa, jossa vahamainen, kahiseva pinnoite. Sisäspuolen verkkomainen vuori polyesteriä. Kainalo-kainalomitta 57cm, kainalo-helmamitta 41cm, niska-helmamitta 70cm. Takana muutama todella pieni, pistosmainen jälki, jotka eivät näy päällepäin tai haittaa käyttöä. Varastossa Vahapintainen takki Elvine, koko L Tuotetunnus (SKU): 05010-3470 Osastot: Kevyet takit, Miehet, Ulkotakit Avainsanat tuotteelle #kevääseen, #premium Tuotemerkki: Elvine

Mon, 30 Aug 2021 17:06:39 +0000