G Shock Kello

  1. Timanttiset > fi > Tuotemerkit > Casio G-Shock
  2. Casio G-Shock Kellot Netistä - 15% ALE

Nämä erikoiset ja harvinaiset Limited Edition kellot ovat saavuttaneet suuren suosion, ja esimerkiksi Ebayssä niitä myydään eteenpäin kohtuullisen kovalla hinnalla. Yhteistyömallit eivät varmasti jää tähän! Urbaanin tyylin edelläkävijä G-Shock on saavuttanut suuren suosion Suomalaisten RnB- ja Rap-henkisten nuorten joukossa. Ei ihme, sillä näitä erikoisia rannekelloja nähdään jatkuvasti mediassa julkkisten ja musiikkitähtien ranteissa. G-Shock rannekelloja käyttävät nuoret jotka ovat urbaanin katutyylin edelläkävijöitä. Myös monet kansainväliset huippu DJ:t ovat levittäneet niiden suosiota keikkaillessaan maailmalla.

Timanttiset > fi > Tuotemerkit > Casio G-Shock

G-Shock kellot netistä! Mallisto on erittäin eläväinen ja ajankohtainen ja se sisältää aina kauden trendikkäimmät mallit ja värit. G-Shock on varma ostos netistä, koska se sopii jokaiseen ranteeseen. Monet extreme urheilijat sekä muut julkisuuden henkilöt ovat ottaneet ne omikseen. Tunnetuimpien julkkisten joukossa on mm. Eminem, jonka kanssa Casio on tehnyt myös yhteistyömallin. Mikäli ranteessasi on G-Shock, voit rauhassa siirtyä suoraan työelämästä extremelajien pariin ja kellosi pysyy menossa mukana. Äärimmäistä kestävyyttä! G-Shock äärimmäisen kestävä kello. G-Shock on syntynyt ajatuksesta luoda kello, joka ei mene rikki. G-Shockin kehitystä ohjasi Triple 10 -ohjelma: 10 metrin vapaapudotus, 10 barin vedenkestävyys sekä kymmenen vuoden pariston kestävyys. Aikana, jolloin kellojen tiedettiin olevan erittäin helposti särkyviä, G-Shockin kehittäjät ajattelivat asioita täysin eri tavalla. Yli 200 prototyyppiä, lukemattomia kestävyystestejä ja äärimmäistä kehitystyötä yli kahden vuoden ajan.

  1. Paavo Nurmen Tie 1, 00250 Helsinki kartta | Fonectan karttapalvelu
  2. Tj 0 biisit
  3. Timanttiset > fi > Tuotemerkit > Casio G-Shock
paljonko lainaa 2000 tuloilla

Casion G-Shock -kellot ovat iskunkestäviä, ja niissä on ajanoton ominaisuus. Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin rannekellomallistossaan. Kellot saatavilla Timanttiset-myymälöistä ja -verkkokaupasta.

Casio G Shock kellot on rakennettu kestämään tärähtelyä ja kolhuja. Näiden kellojen nimi on lyhenne sanoista gravitational shock. Casio G Shock -mallisto soveltuu erityisen hyvin urheiluun, ulkokäyttöön ja sotilaskäyttöön. G-Shock on loistava valinta silloin, kun tarvitset kelloltasi kestävyyttä haastavissa olosuhteissa. Casio G Shock kellot ovat lähes järjestään digitaalisia tai digitaalisen ja analogisen kellon yhdistelmiä, ja lisäksi niissä on sekuntikello-ominaisuus, lähtölaskentatoiminto sekä taustavalo ja ne ovat myös vedenkestäviä. Ensimmäinen G-Shock suunniteltiin vuonna 1983. Casio G Shock Mudmaster -sarjan kellot on suunniteltu kestämään viidakoiden ja aavikoiden äärimmäisiä olosuhteita sekä selviytymään mudan ja hiekan riepottelusta. Casio G Shock Steel kellot ovat ulkonäöltään perinteisempiä, ja soveltuvat mainiosti käytettäviksi myös esimerkiksi puvun kanssa.

Casio G-Shock Kellot Netistä - 15% ALE

seinäjoki ideapark liikkeet

LED-valo Erikoisiskunkestävä Magneettisuojattu Maailmanaika Ajanotto 1/1000s-100hr Ajastin 1/1min-24hr autom toisto Hälytys 5 kpl Tasatuntisignaali Torkkuherätys Kalenteri 12/24 tunnin näyttö Moduuli 5081 Kaiverrusmahdollisuus Kyllä

treeniohjelma 10 km juoksu

Trendikäs Casio G-Shock rannekello! Musta, muoviranteinen G-Shock -rannekello analogisella sekä digitaalisella ajannäytöllä. Vesitiiviys 200 metriin asti takaa sen, ettei kellon pieni kastuminenkaan menoa hidasta. Casio G-Shock Iskunkestävässä Casio G-Shock rannekellossa on tyylikäs muotoilu. Laadukas rannekello sopii arkeen ja kestää kovempaakin kulutusta. Tilaa tästä oma Casio G-Shock rannekellosi! Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän rannekellon tarkemmat ominaisuudet. Tutustu myös muihin Casio-kelloihin verkkokaupassamme. Lisätietoja Tuotenimike GA-100-1A1ER Toimitusaika 1 viikko Tuoteperhe Casio G-Shock Käyttötarkoitus Sportti Koneisto Paristo Toiminnot Ajanotto, Ajastin, Hälytys, Herätys, Kalenteri Rungon materiaali Muovi Lasi Mineraalilasi Rungon väri Musta Rungon leveys 51 mm Rannekkeen materiaali Polyuretaani Rannekkeen väri Musta Rannekkeen leveys 29 mm - 22 mm Taulun väri Musta Taulun halkaisija 35 mm Nuppi Painimet Lukitusmekanismi Solki Vesitiiveys 200 m Muuta Autom.

Unboxing | Casion G-Shock GA-2110SU kello yhdistää iskunkestävyyden tyylikkyyteen! - YouTube

Vuonna 1983 G-Shock oli valmiina lanseeraukseen. Ennen kokematon ja näkemätön iskunkestävyys muutti kellojen kehityksen ajattelun täysin uuteen suuntaan. Kuorirakenne, monisuuntainen koneiston suojaus ja joustavuus oli tuonut myös uusia materiaaleja kehitystyöhön mukaan. Nämä tekniset ominaisuudet yhdessä loivat uuden käsityksen kellojen valmistuksesta. Sanat sitkeys ja kestävyys olivat saaneet uuden merkityksen. G-Shock loi samalla aivan uudenlaista kello-muotoilua. Koko 30-vuotisen historian aikana G-Shock -kelloja on kehitetty jatkuvasti ja niihin on tuotu mukaan uusimpia innovaatioita. Viimeisimmät G-Shock-kellot ovat yhteensopivia älypuhelimien kanssa Bluetooth 4. 0 -yhteydellä. Kaikissa G-Shock -malleissa on: iskunkestävä kuori 20bar vesisuojaus tärinäsuojaus magneettisuojaus Casio G-Shock Limited Edition -mallit Casio G-Shock tekee superhienoja ja värikkäitä yhteistyömalleja useiden brändien, tähtien ja julkkisten kanssa. Viimeisimpänä mainittakoon lumilautailuun keskittynyt lifestyle brändi Burton, Huippulaskettelija Louie Vito, Eminem ja New Era.

  1. K ryhmä lahjakortti
  2. Muumi pussilakana
  3. Adidas villasukat ohje naiselle fc
  4. Poliittinen historia pääsykoekirja lau
  5. Haaparanta ikea
Mon, 30 Aug 2021 19:55:26 +0000