Lasten Kirjan Kirjoittaminen

  1. Mitä haluaisit tietää kirjan kirjoittamisesta? - Satu Rämö

Keskustellaan luokassa kirjan tapahtumista, henkilöistä, aiheista ja teemoista. Keskustelulla varmistetaan, että oppilaat ovat ymmärtäneet kirjan tapahtumat. Päiväkirjan kirjoittaminen. Oppilaat valitsevat toisen kirjan päähenkilöistä (Ada/Egzon) ja kuvittelevat olevansa kyseinen henkilö 10 vuotta kirjan tapahtumien jälkeen. Kirjan päähenkilöt ovat juuri tavanneet sattumalta toisensa aikuisina, ja haluavat nyt kirjoittaa siitä päiväkirjaansa. Päiväkirjaan kirjoitetaan kohtaamisesta, omasta nykyisestä elämäntilanteesta ja perhesuhteista. Päiväkirjaan kirjoitetaan myös siitä, mitä aikuisena ajattelee ensirakkaudesta, siihen liittyvistä tapahtumista ja muusta silloisesta elämästä. Mitä perheellesi kuuluu? Kuinka usein olet yhteydessä heidän kanssaan? Missä asut? Mitä teet työksesi? Onko sinulla omaa perhettä? Miltä tuntui nähdä Ada/Egzon pitkästä aikaa? Mitä tunteita 10 vuotta sitten tapahtunut ensirakkaus sinussa nyt herättää? Mitä tunteita silloiset tapahtumat sinussa nyt herättävät? Päiväkirjaan voi lisäksi kirjoittaa siitä, mitä näiden kymmenen vuoden aikana on elämässä kokenut.

Mitä haluaisit tietää kirjan kirjoittamisesta? - Satu Rämö

Sen jälkeen kirja julkaistaisiin itse, omakustanteena. Ja niin tapahtui. Kirjanjulkkarit kissakahvilassa Missäpä muualla julkkarit olisi pidetty kuin kissakahvila Frejassa! Kissakahvilan neljä kissaa olivat tietenkin ihan V. I. P. Kuvat: Kaisa Penttinen Julkkareiden fiiliksiin pääset mukaan kurkkaamalla tämä artikkelin Kissamaista menoa julkkareissa. Miten kirja tehdään yhdessä? 5 vinkkiä hyödyksesi! Jos suunnittelet kirjaa yhdessä jonkun muun kanssa, kannattaa napata talteen nämä Jennin ja Päivin vinkit! Kanssakirjoittajan valinta on tärkeää! Kohtaahan kemiat ja onhan luottamus varmasti 100%? Kirja on henkinen matka ja tärkeä projekti, joten jo sen takia on tärkeää että yhteistoiminta pelaa ja toiseen voi luottaa. Lisäksi omakustanteesta tulee kuluja. Ja myös sitten tulojakin jossain vaiheessa. Se, että toiseen voi luottaa sekä rahan meno- että tulovaiheessa on ensiarvoisen tärkeää. 2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kirjaprojektin huolellinen suunnittelu on tärkeää. Alussa ideointi voi ja pitääkin olla villiä ja vapaata, mutta melko pian haaveiden tulee jalostua oikeaksi projektiksi, jossa on tavoite, aikataulu, budjetti ja työnjako sovittuina.

Päiväkirjaan voi myös kirjoittaa, aikooko tai haluaako nähdä ensirakkauden kohdetta tulevaisuudessa uudelleen. Mitä olet opiskellut? Oletko matkustellut? Jos olet, missä? Oletko rakastunut uudestaan? Jos olet, millaiseen/millaisiin henkilöihin? Päiväkirjamerkinnän kirjoittamisen jälkeen halukkaat saavat lukea omansa ääneen luokalle, ja niistä keskustellaan opettajan johdolla luokassa. Tehtävä PDF Laatijat: Äidinkielen ja kirjallisuuden opetusharjoittelijat, OKL, Turun yliopisto 2017 Ikäryhmät: 8. –9. luokka Asiasanat: Monikulttuurisuus / Muuttuvat perhemallit

Turussa Akateemisessa kirjakaupassa puhumassa kirjoista ja tapaamassa lukijoita. Aluksi ajattelin että olisin tehnyt materiaalistani verkkokurssin, jonka olisin laittanut myyntiin johonkin sopivaan hintaan. Mutta sitten tulin toisiin aatoksiin. Ehkä laittaisinkin sen tänne blogin puolelle. Se olisi maksuttomasti kaikkien saatavilla ja ehkä voisin hankia siihen vaikka jonkun mainostajakumppanin kylkeen, niin koulutustyöstä saisi sitä kautta rahallisen korvauksenkin. Hmm. Monta asiaa mietittävänä, mutta kyllä tämä tästä selkeytyy. Tärkein niistä to do -jutuista on kysyä ihan ensin teiltä. Olen huomannut, että kirja-aiheisia juttuja ja etenkin kirjavinkkejä luetaan täältä blogistakin paljon. Erityisen ihanaa on kuulla, jos joku on löytänyt omien vinkkieni kautta uutta lempiluettavaa. Mutta kiinnostaisikohan teitä kirjan kirjoittamiseen liittyvä juttusarja? Se ei tietenkään täyttäisi koko blogia vaan aiheesta ilmestyisi juttu todennäköisesti noin kerran viikossa. Nonni. Nyt olen kysynyt. Jään odottelemana mielipidetuomiotanne.

  1. Finnair Plus Membership Rewards | American Express | Matkusta pisteillä
  2. Hotelli presidentti paikoitus
  3. Miten kirja tehdään yhdessä ja Miksi kissa ei naura? - AK Kustannus
  4. Spider man hämähäkkimies
  5. Mitä haluaisit tietää kirjan kirjoittamisesta? - Satu Rämö
  6. Mikä työ sopii minulle parhaiten testi
  7. Saunalahti huoleton premium hinta 2
lasten kengät lasten sisäpelikengät

Diabetes, allergia ja meidän perhe Pitkäaikaissairaan lapsen vanhemman tuntoja, tietoa ja vertaistukea Unien opissa Teos johdattaa ymmärtämään unia Taitava johtaminen luo mahdollisuuksia Nuoren polven moniääninen ja rakentava puheenvuoro johtajuudesta kirkossa Sielunhoitoa surevalle Miten kohdata läheisensä menettänyt? Miten ollaan me? Kari Kanalan ja Milla Mäkitalon kirja parisuhteen iloista ja karikoista Taltuta lievä tulehdus Miten ravinto ja elämäntavat hillitsevät lievän tulehduksen haittoja Palkitun esseistin uutuus! Pyhimykset Stefanos, Franciscus Assisilainen ja Jeanne d'Arc antoivat aiheen teokselle Tieteen, taiteen ja uskon vuoropuhelua Juhani Rekolan esseistiikkaa Heimo Hatakan kokoamana Ympäristötunteiden käsikirja Kirja siitä, miten eri tunteet voivat liittyä luontoon ja ympäristöasioihin Lukuelämys urheilun ystäville Millaisia ovat ihmiset urotekojen takana? Mitä heistä muistetaan? Sopivia ja sopimattomia Katriina Järvisen ja Laura Kolben uutuus! Henkisen ja hengellisen viisauden etsijöille Oppaina eri aikojen mestareita ja mystikkoja Mikä onkaan Lutherin naiskuva?

  1. Abb free home ohjelmointi
  2. City market loimaa aukioloajat weekly
  3. Itsensä johtaminen tutkimus
Mon, 30 Aug 2021 03:16:13 +0000