Better Bodies Miehet

  1. Better Bodies - Miehet | Tukku.fi

Olet täällä: Etusivu » Merkit » Better Bodies » Miehet Korkealaatuiset miesten tekstiilit ja välineet kuntosalille sekä vapaa-aikaan.

Better Bodies - Miehet | Tukku.fi

Etusivu > Vaatteet > Naiset > Better Bodies 1980-luvun alussa erittäin kuuluisa new yorklainen "fitness guru" Brian Moss perusti Better Bodies tuotemerkin. Alkuun Better Bodies oli mallitoimisto fitnessmalleille ja tuli nopeasti menestyvä ja kuuluisa Yhdysvalloissa. Myynninedistämiseksi tehdyt Better Bodies T-paidat tekivät vaikutuksen asiakkaisiin ja Better Bodies tuotteiden kysyntä kiihtyi - kuluttajien pyynnöstä pieni erä vaatteita tehtiin! Nykyään Better Bodies on yksi suurimmista tuotemerkeistä sali- ja fitnessvaatteissa maailmanlaajuisesti! Korkea laatu, toiminnallisuus ja muotoilu on tehty antamaan hyvä fitnessvaikutus urheilijoita ja heidän vaatimuksiaan siitä, mitä haluavat pitää yllään kovassa treenissä sekä jokapäiväsessä elämässä. Tämä upea yhdistelmä takaa kysynnän ja näin ollen tekee Better Bodies menestyvän. Lisää malleja löytyy osoitteesta. Lähes kaikki mallit ovat tilattavissa, jos ei meidän nettikaupasta löydy, ota yhteyttä sähköpostilla Fantastiset treenitrikoot salille ja muuhun vapaa-aikaan!

Toimitusehdot Verkkokaupan toimitusehdot (Voimassa 20. 10. 2016 alkaen) Yleistä verkkokaupasta Verkkokaupan tuotteita myy MJP Group Oy (y-tunnus 2643976-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilaaminen Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Paytrail - Maksupalvelu Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  • Vaatteet - Naiset - Better Bodies | Modstep
  • Mountain Horse Montréal varrelliset talvikengät | Horze
  • Vaatteet - Miehet - Better Bodies | Modstep
better bodies miehet ratsastaa
  1. Ryhmä hau tuotteet
  2. Kevyt iltapala laihduttajalle
  3. Voi sähköpotkulauta helsinki mean
Thu, 02 Sep 2021 02:11:32 +0000