Valtti Työpaja Kankaanpää / Valtti – Apuvirta

  1. Lanit – Valtti-työpaja

Koronavirus on ravistellut koko maailmaa rankalla kädellä, kuluvan vuoden aikana. Koronaviruspandemia on vakavin kriisi sitten toisen maailmansodan. Kaikissa maissa on voimassa poikkeustila. Koronavirus on kohdellut raskaasti erityisesti lääkäreitä ja sairaanhoitajia jotka joutuvat käytännössä sotimaan eturintamassa näkymätöntä pirulaista vastaan, tuntuisi siltä että pelkkä kiitos ei riittäisi, kuinka pyyteetöntä työtä he joutuvat tekemään raskaina ja tartuntapelon aikoina. Pandemian takia useita yleisötapahtumia on jouduttu perumaan tai siirtämään koronan leviämisen estämiseksi, erityisesti minua kouraisee jalkapallon em-kisojen siirtyminen ensi vuodelle. Suomen hallitus linjasi 16. 3 kovat koronalinjaukset, jotka vaikuttavat joka ikisen suomalaisen elämään. Se tarkoittaisi sitä, että meidän pajalaisten oli oltava poissa pajalta, ja kuntosaliin ei ollut mitään asiaa, jossa kävin aktiivisesti ennen taukoa. Koronatauon aikana jouduin sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Kotona oli pysyttävä ja julkisia paikkoja oli vältettävä.

Lanit – Valtti-työpaja

Hygieniasta oli välitettävä erityisen hyvin. Aikani sain kulutettua kotitöillä, liikunnalla, leffojen ja sarjojen katselulla ja pelaamisella. Koronatauon aikana mieltä painasi epävarmuus, että kuinka kauan tämä pandemia oikein kestää ja mikä tulee olemaan viruksen todellinen hinta, kun tästä aikana selvitään. Uutisista sai lukea naama punaisena kiukusta kauppakeskuksen avaamisesta johtuvasta väkimäärästä ja Levin hiihtokeskuksen humalaisista juhlijoista, samaan aikaan kun elätin toiveitani normaalista kesästä. Pajalta on soitettu kerran viikossa kuulumisia, joka on hyvä tapa pitää yhteyttä porukoihin. Kesä tulee olemaan erilainen, kun ei ole tapahtumia mennä, mm. Provinssin ja Karvia-päivien peruuntumiset harmittaa minua. Olen miettinyt, että voisin telttailla tulevalla kesälomalla runsaasti, käydä vaikka kiertämässä Satakuntaa tai muita maakuntia. Onneksi Formulafanina saan täytettä viikonloppuihin heinäkuuhun, kun Formula 1-kausi pääsee vihdoinkin starttaamaan pitkän odotuksen jälkeen.

Valtti-Center on avoinna ma- ti klo 9. 30 – 14. 30 ja to 9 – 12. Raija Vataja, hankepäällikkö Carita Ahtilinna, muutosvalmentaja, psykologi Harri Hieta, työelämäkoordinaattori Esa Viitanen, projektiassistentti

  • Kuinka monta hukkui juhannuksena 2019 results
  • Pakohuone Kankaanpää
  • Vapaat asunnot
  • MansikkaHattu - Profiili | Kotikokki.net

Kiitos tapahtumaan osallistujille Seuraavan tapahtuman päivämäärä ilmoitellaan vuoden 2020 puolella

Kankaanpää, Valtti-työpaja Kankaanpään Valtti-työpajalla sinun on mahdollisuus päästä puuosastolle, autopajalle, siivouspajalle, mediapajalle, tuotepajalle (Work it-paja) sekä pajakeittiöön oman mielenkiintosi mukaan.

Thu, 02 Sep 2021 16:57:46 +0000