Riisi Ja Jauhelihakastike

torstai, 28. tammikuu 2010 Meillä jauhelihakastiketta tehdään parilla ohjeella. Tarjoillaan perunan tai riisi/maissimakaronin kanssa (tilattu Allermiinasta)! Jauhelihakastike 1: 400g jauhelihaa 2porkkanaa raasteena 1 sipuli 1rkl ruohosipulia ripaukset pippuria, paprikajauhetta 0, 5tl suolaa (maista lopuksi tarviiko lisätä, pojalle vähäsuolaista) reilu 2rkl maissijauhoja 4dl vettä Ruskista jauheliha ja porkkanaraaste+sipuli pannulla. Lisää jauhot ja sekoita ne hyvin kasviksiin/lihaan. Lisää viimeisenä vesi vähitellen, sekoittaen. Anna hautua n. 5-10min kannen alla välillä sekoittaen. Tarkista kastikkeen paksuus ja lisää tarvittaessa vettä tai jos kastike on liian juoksevaa, niin sekoita tilkkaan kylmää vettä hiukan maissijauhoja, ja kaada ohuena nauhana kastikkeeseen suuruksena. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan mausteita. Jauhelihakastike 2, tomaattinen: 1sipuli 2-3 puristettua valkosipulin kynttä 1tlk (400g) tomaattisosetta (sisältää vain tomaattia) 1prk tomaattipyrettä (sis. vain tomaattia) reilu2rkl jauhoja (maissi/riisi) ripaukset pippuria, suolaa, oreganoa ja basilikaa Paista jauheliha ja sipulikuutiot kasarissa.

Ja mba

  1. Riisiä ja jauhelihakastiketta - Valohoito.com
  2. Lohjan puhelin osingot 2018 tour
  3. Kaakkois suomen te toimisto
  4. Paella riisi
  5. Suomi kerho las palmas
  6. Mitkä ovat teidän perheen "kiertävät" ruoat, top 10 :) | Keskustelu | Kaksplus
  7. Halvat reseptit: Riisiä ja jauhelihakastiketta
  8. K supermarket aukioloajat tänään
  9. Riisi
  10. Parakki vuokraus hinta
  11. Laaja valikoima juoksukenkiä Intersportista! | Intersport
  12. Hirven jauheliha - Reseptit - Ruokala - Ilta-Sanomat
ja

Ja bizztown

Mausteiksi kastikkeeseen tarvitaan paksua kiinalaista soija-maustekastiketta, hoisinia. Jos et ole aiemmin käyttänyt hoisin-kastiketta, löydät purkin kaupasta samoilta hyllyiltä kuin soijakastikkeenkin. Lisää sitä soijan kanssa kastikkeeseen. Pienen paahteisen makulisän saat seesamiöljystä. Entä rakenne? Kiinalaisen kastikkeen tunnistaa usein kevyesti suurustetusta koostumuksesta. Tee suurus sekoittamalla maissitärkkelystä kylmään veteen, lisää joukkoon ja kiehauta. Tarjoa herkullinen kastike keitetyn riisin kanssa. Lue ohje kokonaisuudessaan Soppa365:sta.

Reseptit Pekoni-jauhelihakastike Pekoni-jauhelihakastike sopii etenkin pastalle. Ainekset 400 g jauhelihaa 1 pkt pekonia 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 maustekurkku 1 rkl tomaattipyreetä 3 tl oreganoa 2 dl kermaa (tai vettä) 1-2 rkl vehnäjauhoja suolaa mustapippuria Valmistusohjeet Hienonna sipulit sekä pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ne pannulla kullan ruskeiksi. Lisää jauheliha, anna ruskistua ja lisää tomaattipyree. Lisää myös mausteet ja maustekurkku kuutioituna. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma tai vesi. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile keitetyn pastan kera. Resepti: Alex Nurmi Siirry kommentteihin

Riisi

Kannattaa kokeilla: Entistä parempi jauhelihakastikkeen ohje - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

#23 lihapullat ja muusi lihaperusoselaatikko uunilohi makkarakeitto nakit ja ranskikiset #24 1. Pinaattikeitto 2. Kasviskeitto 3. Kalakeitto 4. Kanakastike & riisi 5. Spagetti & kastike 6. Hernekeitto 7. Gulassi 8. Karjalanpaisti miuu #25 suosikit: 1. makarooniloora 2. lohkoperunat ja jauhelihapihvi tai -pullat 3. tortillat 4. pizza 5. kinkkukiusaus 6. paistetut muikut ja salaatti 7. uunilohi (nojoo, kuopus ei tykkää, hänelle sit yleensä nakki) 8. keitot, yleensä jauheliha, nakki tai kala 9. poronkäristys ja muusi 10. pinaattilätyt Nyt kesällä ollaan grillattu kyllä joka päivä. Yleensä lihaa tai makkaraa. kesäkurpitsaa, maissia...

ja bizztown

Kanttiini

riisi

Huomenna alkaa taas hirvenmetsästyskausi. Vaikka me ei pojan kanssa hirviä pyydetäkkään, niin luotettiin siihen, että lihaa tullaan saamaan. Siispä käytettiin pakkasesta viimeinen hirven jauheliha. Me kiidämme viikonlopuksi lintumetälle, eli tässäpä tämmönen perinteisempi resepti: Ainekset 400g Hirven jauhelihaa 2 sipulia 1 rkl voita 4 rkl vehnäjauhoja 50g voita ½l vettä 2rkl ketsuppia mustapippuria suolaa Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli voissa pannulla. Sen jälkeen siirrä ne erilliselle lautaselle odottamaan. Laita pannulle sen jälkeen voi ja jauhot. Ruskista ne kokoajan sekoittaen, kunnes seos on vaaleanruskeaa ja tasaista. Lisää joukkoon vesi hiljalleen koko aika sekoittaen. Lisää joukkoon sipuli ja jauheliha sen jälkeen mausta kastike ja anna kiehua 5-10 min. Tarjoile perunoiden kanssa.

Thu, 02 Sep 2021 04:51:18 +0000