Kristillisdemokraatit Ehdokkaat 2019

Puolueen puheenjohtajana toimii Sari Essayah. Lue lisää puolueen kotisivuilta. Näytä kaikki puolueen ehdokkaat. Eduskuntavaalit 2019

Kristillisdemokraatit Jyväskylässä | Arvoistasi politiikkaa

Elokuva julkaistaan kuukausi ennen 26. toukokuuta pidettäviä EU-vaaleja. Elokuva kannustaa paitsi äänestämään EU-vaaleissa myös pohtimaan tulevia sukupolvia, joihin EU-vaalien tulos pitkällä tähtäimellä vaikuttaa. Elokuvassa kuvataan vastasyntyneiden lasten syntymän voimakkaita, kauniita ja herkkiä ensihetkiä. Elokuvan on ohjannut palkittu elokuvaohjaaja Frédéric Planchon. Kertojana on nuori tyttö, joka… RKP:n puoluesihteeri Fredrik Guseff RKP lähtee Euroopanparlamenttivaaleihin täydellä listalla, 20 ehdokkaalla. EU-vaalit pidetään Suomessa 26 toukokuuta 2019. Ennakkoäänestys kotimaassa 15-21. 5 ja ulkomailla 15-18. 5. – Olen erittäin tyytyväinen listaamme. Meillä on tasapainoinen sukupuolijakauma, hyvä ikäjakauma ja erityisesti erittäin päteviä ehdokkaita. RKP:llä on kaikki edellytykset tehdä historiallisen hyvä vaalitulos. Tavoitteena on parempi tulos kuin viime kerralla, jolloin RKP… Porvoolainen Frida Sigfrids asettuu ehdolle eurovaaleissa RKP:n ehdokkaana. Sigfrids haluaa työskennellä kunnianhimoisemman eurooppalaisen ilmastopolitiikan ja ihmisoikeuksien puolesta, sekä rajoja ja rajoitteita gfrids toimii tällä hetkellä RKP nuorten varapuheenjohtajana, ja hän on ehdolla puheenjohtajaksi RKP Nuorten vuosikokouksessa 3-5 toukokuuta.

VTV on tarkastanut viime kevään EU-vaalien rahoitusilmoitukset. Noin puolet mepeiksi tai varamepeiksi valituista korjasi tai täydensi ilmoitustaan. Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) on käynyt läpi kevään 2019 europarlamenttivaalien rahoitusilmoitukset. Kaikki Euroopan parlamentin jäseniksi ja varajäseniksi valitut henkilöt toimittivat tarkastusvirastolle lain vaatiman ilmoituksen vaalirahoituksestaan. Näitä ilmoitusvelvollisia oli 27, ja suurin osa heistä jätti ilmoituksensa ajoissa. Kaksi henkilöä jätti… Vihreät on julkistanut ennakkoilmoituksen eurovaalikampanjansa rahoituksesta. Kaikki Vihreiden eurovaaliehdokkaat ovat tehneet omat vaalirahoituksen ennakkoilmoituksensa. Ennakkoilmoituksen tekeminen on ehdokkaalle vapaaehtoista. – Vaalirahoituksen avoimuus on tärkeää myös eurovaaleissa. Äänestäjillä on oikeus tietää, millä rahalla puolueet ja ehdokkaat kampanjoivat. Siksi olemme jo pitkään edellyttäneet ehdokkailtamme vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen tekemistä kaikissa vaaleissa, Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen sanoo.

  1. Iittala taika punainen
  2. Usein kysytyt kysymykset | If
  3. Kimi raikkonen house switzerland
  4. Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2012.html
  5. Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2015 cpanel
  6. Käytettyjä puhelimia – Internet ja tietokoneet
  7. Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2010 qui me suit
  8. Itä suomen poliisi tiedotteet cup
  9. Huawei p8 panssarilasi price
  10. Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2019 remix

Ilmoitetut Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaat Uudellamaalla: Hannamari Auvinen, Harri Bollström, Kristiina Drotár, Tiina Haapala, Peter Hagman, Jaakob Happonen, Soili Haverinen, Carmen Heikkilä, Andrei Hinkonen, Sonja Huttunen, Lassi Hyttinen, Matti Junnila, Kaarina Järvenpää, Jouko Jääskeläinen, Loviisa Kaartokallio, Matti Karppa, Eija Kemppi, Susanna Koivula, Ina Kuula, Hannu Laaksonen, Ritva Lappalainen, Antero Laukkanen, Marja-Liisa Lohikoski, Asmo Maanselkä. Pasi Mustonen, Jere Riikonen, Pentti J. Rönkkö, Stefan Salonen, Sari Savela, Tiina Sinkkonen, Martin Stenberg, Reija Taupila, Markku Tenhunen, Pauli Tuohioja, Tiina Tuomela ja Tuulikko Vuorinen

Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2019

kristillisdemokraatit ehdokkaat 2019 vaasan vaalipiiri kd ehdokkaat 2019

2020 Antero Laukkanen ryhmäpuheessa: Hallituksella ei voi olla velkapiikki auki ilman suunnitelmaa talouden tasapainottamisesta 8. 2020 KD:n Live kyselytunnilla Facebookissa torstaina 11. klo 17 vastaamassa Antero Laukkanen 2. 2020 Östman: Perinnön sijaan jälkipolville jäämässä jättivelat –"Tämä ei osoita solidaarisuutta eikä vastuuta" Uutisarkisto Kannanotot 30. 5. 2020 KD Etelä-Savo: Marinin hallitus alueellisesti ja aatteellisesti liian kapea 24. 2020 KD Nuoret: Hallituksen tiedotuksen oltava yksiselitteistä poikkeusoloissa 16. 2020 KD:n puoluevaltuuston Teams-kevätkokouksen kannanotot: Hallituksen painettava jarrua kasvaville EU-vastuille 28. 4. 2020 KD eduskuntaryhmä vaatii väestön laajoja koronatestauksia – myös vasta-ainetestin mahdollisuus tarjottava Kaikki kannanotot Puheet 4. 2020 Sari Essayah ryhmäpuheessa EU:n elpymisrahastosta: "KD ei voi hyväksyä esitystä suorien tukien jakamisesta eikä yhteisvastuullisesta lainanotosta" Päivi Räsänen puoluevaltuustolle: "Kasvava hoitovelka saattaa uhata terveyttä pahemmin kuin korona" 6.

SDP:n eurovaaliehdokas Eero Heinäluoman vaalibussi kiertää kolmen viikon aikana ympäri Suomea kymmenissä tilaisuuksissa. Maanantaina 6. 5. vaalibussi tukijoukkoineen vieraili Lahdessa, Heinolassa, Äänekoskella ja Jyväskylässä. Jyväskylässä Heinäluoma osallistui MTK:n, metsäyhdistysten ja yrittäjäjärjestöjen EU-paneeliin. Tilaisuudessa Heinäluoma esitti linjauksen Yhdessä olemme vahvempia. Filosofia sopii myös… Heidi Hautalan kuva: © Manu Rantanen Heidi Hautala ja Ville Niinistö nimettiin Vihreiden komissaariehdokkaiksi puoluevaltuuskunnan kokouksessa 28. 4. Vihreät peräänkuuluttaa tasa-arvoa ja avoimuutta komissaarivalintoihin. – Euroopan unionin komission jäsenyydessä sukupuolten tasa-arvo on toteutunut heikosti. Jokaisen jäsenmaan tulisi esittää komissaariksi kahta, eri sukupuolta olevaa ehdokasta. Näin saataisiin komission vinoutunut sukupuolijakauma korjattua. On myös tärkeää, että kansalaiset tietävät etukäteen, … Euroopan parlamentti julkaisee "Valitse tulevaisuutesi" -lyhytelokuvan, joka kannustaa äänestämään EU-vaaleissa.

Kristillisdemokraatit ehdokkaat 2014 edition

Vihreiden varsinaisen kampanjabudjetin loppusummaksi tulee… Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 15. toukokuuta. Ennakkoäänestys kestää kotimaassa viikon, joten viimeinen ennakkoäänestyspäivä on tiistai 21. Ulkomailla ennakkoäänestysaika on 15. –18. Osassa ennakkoäänestyspaikkoja ajanjakso on kuitenkin lyhyempi. Äänestäjän on esitettävä selvitys henkilöllisyydestään niin vaalipäivän äänestyksessä kuin ennakkoäänestyksessäkin. Henkilöllisyyden voi todistaa kuvallisella asiakirjalla, esim. ajokortilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla tai passilla. Selvitykseksi kelpaa myös ns…. ELÄINOIKEUSPUOLUEEN EUROVAALIEHDOKKAAT OVAT TÄSSÄ! Eläinoikeuspuolue on asettanut ensimmäistä kertaa ehdokkaita Euroopan parlamentin vaaleissa – kaikkiaan eläinpoliittisia ehdokkaita on seitsemän: 203 Kardin, Vesa diplomi-insinööri, Helsinki 204 Majatie, Saana-Maria copywriter, filosofian maisteri, Turku 205 Owusu, Asanti ravintolakokki, opiskelija, Turku 206 Perttunen, Jaakko sosionomi, myyjä, Nokia 207 Pesch, Tom graafinen suunnittelija, Turku 208 Pienimäki, Santeri yrittäjä, filosofian maisteri, … Eero Heinäluoma kiteytti vaalikiertueellaan EU:n olemassa olon perustelun kolmeen sanaan – yhdessä olemme vahvempia.

kristillisdemokraatit ehdokkaat 2019 vaasa

Hänellä on tausta opiskelijapolitiikassa jossa hän toimi Åbo Akademi:n ylioppilaskunnan varapuheenjohtajana 2018. Sigfrids asettuu ehdolle eurovaaleissa koska hän haluaa… – Eurooppa on murrosvaiheessa varsinkin niiden kysymysten kohdalla joiden parissa haluan tehdä töitä. Ilmastonmuutos on globaali ongelma ja sen torjumiseksi tarvitaan maailmanlaajuisia ratkaisuja. Eurooppa on muuttumassa yhä epätasa-arvoisemmaksi ja sisäänpäinkääntyneeksi. Tämän lisäksi euroalue ja Euroopan talous on vahvistettava. Siksi asetun ehdolle, EU-vaaliehdokas Stina Wahlsten sanoo. Wahlsten, joka on kauppatieteiden maisteri, työskentelee Business Improvement Managerina IT-yhtiössä Visma Enterprise Oy:ssa….

Kaikilla ehdokkailla on käytössä sähköpostiosoite: [email protected]

 kesä 29, 2020  kesä 1, 2020  touko 30, 2020  touko 5, 2020  huhti 28, 2020 VALTUUSTO 27. 4. VALTUUSTO 27. Maanantaina 27. klo 18 pidetään ensimmäistä kertaa myös valtuuston kokous kokonaan sähköisessä ympäristössä teams-kokouksena.  huhti 25, 2020 Tavoitteet Lapsiystävällinen Jyväskylä Hyvinvointia edistävä Jyväskylä Vastuullinen Jyväskylä Yrittäjäystävällinen Jyväskylä Luottamushenkilöt 2020 Kristillisdemokraateilla on neljä valtuutettua sekä edustus monissa kaupungin toimielimissä.

Mon, 30 Aug 2021 01:52:11 +0000