Ravintola Vespan Tilalla

Juuri avautunut kala- ja äyriäisravintola Bassi on Turun lahja Helsingille. Turun Aurajokirannassa sijaitseva Bassi on hyvässä liidossa, joten toisen ravintolan avaaminen Helsinkiin on looginen veto. Ikuisen hämmästelyn aihe onkin ollut merenrantakaupunkiemme kalaravintoloiden olematon määrä. Varsinaiseksi kilpailuksi ei voi kuvata tilannetta, jossa Kampin keskuksen Korttelissa on Fisken på Disken, Hangon kuulu saaristolaisravintola På Kroken avautui viime vuonna entisen Salven tilaan, ja kalatiskiravintola Tukkutorin Kala tarjoaa pelkkää lounasta. Ja onhan vielä Merimakasiinikin. Bassi muistuttaa Tukholman kävijöitä Östermalmin kauppahallin Lisa Elmqvist -kala- ja äyriäisravintolasta sekä Stureplanilla sijaitsevan Sturehofin äyriäisvadeista. Pietariin uskaltautujat ovat vierailleet jo 20 vuotta La Perlassa. Mutta suomalaisille varsinainen äyriäisvatien pioneeri ovat olleet Silja Linen laivojen Happy Lobster -ravintolat 1990-luvun alusta lähtien. Bassin takana on Turussa levittäytynyt ravintola-alan monialayritys Manu Events.

Ravintola vespa tilalla 50

  • Nettihuutokauppa ajoneuvot ja tarvikkeet
  • Ravintola vespa tilalla 2018
  • Ravintola vespa tilalla san diego
  • Hannin paja: Mäykky siirtyy kankaalle
  • Klassikkoravintola Sogno löysi uuden kodin, jossa rento ja konstailematon meininki jatkuu kolmen tähden arvoisesti - Nyt.fi | HS.fi
  • Leukosyytit koholla
  • Ravintola vespa tilalla india
  • Reseptit - kukkakaali - Nauris.fi

Ravintola vespa tilalla bike

ravintola vespa tilalla india

Ravintola vespa tilalla 2018

– Olen havaitsevinani muutosta siihen suuntaan, että ihmiset haluavat syödä yhä myöhemmin. Ensin työt, sitten aktiviteetit, sitten illanvietto, Välimäki sanoo. Välimäki kertoo tehneensä itse pitkään ranskalaista keittiötä, josta mies onkin tullut tunnetuksi. Senkin takia Sämissä on keittiömestarin mukaan kaikki enemmän tai vähemmän joko iloisesti sekaisin tai ainakin rinnakkain. "Jokainen annos on tehty niin kuin minä haluan sen syödä" Säm avasi ovensa osoitteessa Eteläesplanadi 22 maanantaina, heinäkuun viimeisenä päivänä. Ravintolan ruookalistalta löytyy sushia, salaattia, ramenia, bunia, phota ja erityisen paljon kasvisruokia. – Jokainen annos on tehty niin kuin minä haluan sen syödä. Mixinä, jonka tunnelma on kepeä ja maku niin hyvä kuin suinkin vain osaamme tehdä. Sämin yläkertaan avautuu elokuun loppupuolella myös toinen ravintola, Masu. Sen konsepti on osoittautunut menestykseksi Tampereella. – Meillä on vuosien kuluessa käynyt runsaasti asiakkaita myös pääkaupunkiseudulta ja palaute on ollut enemmän kuin rohkaisevaa.

Thu, 02 Sep 2021 12:42:39 +0000