Vesikiertoinen Lattialämmitys Rossipohja

Lattiaratkaisut Lattia uuteen tai vanhaan pohjaan Lattia on kantavan rakenneosan – alapohjan tai välipohjan – ylin pintarakenne. Lattiamateriaaleja on useita eri tyyppejä. Kipsilevylattia on yleinen vaihtoehto, ja se voidaan rakentaa puu- tai teräskannatteisen rungon tai vanhan lattian päälle. Se on kestävä ja paloturvallisuudeltaan erittäin hyvä. Toinen paljon käytetty vaihtoehto on kipsivalu. Kipsivalulattiaan sopii hyvin lattialämmitys. Kipsivalulattia reagoi lämmönvaihteluihin betonia nopeammin ja tasoittaa lämmönvaihteluita tehokkaasti. Vesikiertoisen lattialämmityksen veden syöttölämpötila voidaan pitää kipsivalulattiassa alhaisempana kuin betonilattiassa, jolloin lämmityskulut pienenevät. Knauf lattiamassat ja -tasoitteet soveltuvat niin toimistotilojen, sairaaloiden, koulujen kuin asuinhuoneistojenkin pintalattiaksi. Valikoimastamme löydät monia erilaisia vaihtoehtoja lattian toteuttamiseen. Kerromme niistä mielellämme lisää. Alapohja Alapohja Alapohjan voi tehdä paalutettuna, kantavana tai maanvaraisena.

Vesikiertoinen lattialämmitys

  1. Etelä suomen lisäturva oy
  2. Radio city taajuus
  3. Etusivu | Kaleva.fi
  4. Rauhanpuiston kukka pori
  5. Tuulettuva alapohja - Rossipohjaeriste
  6. Laskeutunut kohtu oireet
  7. Pohjolan LVIturva Oy työpaikkana | Kokemuksia ja arviot | Tunto
  8. Alapohja — Knauf

Lattialämmityksen lattiarakenteet | Uponor

Hunton Lattia -rakenneratkaisu muodostuu korkealaatuisista, tekniset vaatimukset täyttävistä tuotteista. Lisäksi se on ekologinen ja helppo työstää. Mitä etua Huntonin tuotteista rakennettu lattia tarjoaa? Hunton Lattia on keveitä välipohjia varten kehitetty tehokas kokonaisratkaisu. Tämä lattia rakennetaan yksinomaan puukuitutuotteista, minkä ansiosta se parantaa sekä sisäilman laatua että auttaa osaltaan suojelemaan ympäristöä. Tehokkaat ja joustavat ratkaisut Hunton Silencio® on kehitetty erityisesti vaimentamaan sekä keveiden että raskaiden rakenteiden askel- ja ilmaääniä. Hunton Silencio® -levyt voidaan yhdistää myös vesikiertoiseen lattialämmitykseen ( Hunton Silencio® Thermo). Raskasrakenteisia välipohjia varten Hunton on kehittänyt eri paksuisia Hunton Silencio® -lattiaratkaisuja. Yhtenä mahdollisuutena on valita Hunton Silencio® Thermo, joka on ainutlaatuinen äänieristyksen ja vesikiertoisen lattialämmityksen yhdistelmä. Korkealaatuinen ja helppo asentaa Hunton Lattia -rakenneratkaisu käsittää yksinomaan korkealaatuisia, teknisen hyväksynnän saaneita tuotteita, jotka täyttävät voimassa olevat vaatimukset ja määräykset.

Sulje kaikki venttiilit (piirit) sekä meno- että paluujakotukissa. 2. Sulje myös syöttöputken venttiilit.

Alapohja — Knauf

lattialämmitys

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

  1. Honkalampi säätiö kaski
Mon, 30 Aug 2021 21:17:23 +0000