Suomenlinna Ferry Helsinki

  1. Helsinki ferry to suomenlinna
  2. Suomenlinna ferry helsinki cruise
  3. Suomenlinna ferry timetable

JT-Line on ollut mukana valtakunnallisessa matkailuyritysten laadunkehittämisohjelmassa Laatutonnissa jo vuodesta 2009. Lisäksi JT-Line on saavuttanut Suomen Asiakastiedon myöntämän, korkean Rating Alfa-luottoluokituksen jo vuodesta 2007. M/s Amiraalin kuva: Anne Talvensaari / Vastavalo

Helsinki ferry to suomenlinna

Nämä ohjeet koskevat myös lapsia, ohjeista lapsesi huomaavaisuuteen. Tänä kesänä tarvitaan lempeyttä ja kärsivällisyyttä. 1. 6. -18. 6. arkisin 10. 30-17 viikonloppuisin 11-17 19. -21. 6. Juhannus; tänä vuonna poikkeuksellisesti suljettu 22. -27. 9. arkisin 11-17 viikonloppuisin 11-18 28. 9. -22. 12. viikonloput 11-17 23. -25. suljettu 26. -10. 1. 2021 päivittäin 11-17 Koska elämme poikkeusaikoja, voimme joutua muuttamaan aukioloaikoja lyhyelläkin varoitusajalla. Tilausryhmät ovat tervetulleita näin sovittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tervetuloa! Me tutustutamme sinut yksityiseen kokoelmaan vanhoja leikkikaluja, aina 1830-luvulta Neuvostoliiton romahdukseen saakka. Kokoelmamme käsittää antiikki- ja vintageleluja, kuten nukkeja, peltileluja, nalleja, nukkekoteja ja muita lelumaailman eläkeläisiä. Esineistön olemme keränneet Suomesta, ja se näin ollen heijastaa meille suomalaisille tuttuja leikkejä, elämää ja kulttuuria. Suloisen museomme yhteydessä toimii ihana teehuone-kahvila Café Samovarbar, jolla kesällä on käytössään ulkoterassi.

AJANKOHTAISTA: ISLAND HOPPING eli "saarihyppely" on paras tapa tutustua Helsingin saaristoon! Matkustamalla Island Hopping-reitin voit käydä saman päivän aikana kolmessa Helsingin vetovoimaisimmassa saarikohteessa: Vallisaaressa, Suomenlinnassa ja Lonnassa: voit hypätä pois kyydistä ja jatkaa matkaa oman aikataulusi mukaan. Päivälippu aikuisilta vain 12€ (lapset ja alennusryhmät pääsevät saarihyppelylle puoleen hintaan). Lue lisää >> Liikennöinti Hakaniemestä Lonnaan, Suomenlinnaan ja Vallisaareen alkaa 27. 6. 2020! Katso aikataulu tästä linkistä>> ⁣⁣ Me JT-Linella kiinnitämme erityistä huomiota sekä henkilökunnan että asiakkaiden turvallisuuteen tässä poikkeuksellisessa maailmantilanteessa: ⁣⁣ ● Olemme rajanneet aluksiin kerralla otettavien matkustajien määrää Aluehallintoviraston määräysten mukaisesti. ● Olemme tehneet siivousohjelman, jonka mukaisesti aluksia siivotaan tehostetusti myös liikennöinnin aikana⁣⁣. ● Henkilökunnallemme on hankittu suojavisiirit. Alusten kahvilatiskeille on asennettu suojapleksit.

8 100 arvostelua 32 kysymystä ja vastausta Matkailijoiden arvio Erinomainen 4 468 Erittäin hyvä 2 826 Keskitaso 701 Huono 85 Todella huono 20 Matkailijatyyppi Perhe Pariskunnat Yksin Liikematkailija Kaverit Aika vuodesta Maalis-touko Kesä–elo Syys–marras Joulu–helmi Kieli kaikki kielet englanti ( 4 527) venäjä ( 734) suomi ( 255) Lisää Helsinki, Suomi 10 julkaisua Suomenlinnassa voi tehdä paljon kaikenlaista, se soveltuu hyvin lapsiperheille ja perheen isommille myös. Elämyspäivä: kesäkuu 2020 Vastaajana Suomenlinna_official, Matkailuneuvoja, Suomenlinna Sveaborg Vastattu 4 viikkoa sitten Hei hardstylejenna, Kiitos arviosta! Mukava kuulla että viihdyit merilinnoituksessa joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde. Suomenlinna on tosiaan kaikille soveltuva käyntikohde. Nettisivuiltamme löytyy lapsille oma kartta ja esite. Linnoituksessa voi vierailla turvallisesti myös tänä kesänä, kävellä ja katsoa nähtävyyksiä suositellun sinisen reitin varrella, nauttia paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Toivottavasti näemme pian uudelleen Suomenlinnassa! Ystävällisin terveisin, Annamaria/ Suomenlinnan matkailuneuvonta Reijo K kirjoitti arvostelun 3/2020 Joensuu, Suomi 583 julkaisua 80 kiitosta avusta Mukava paikka viettää aikaa keskustan hulinan ulkopuolella. Lauttamatka kestää noin 10 min. Vanhoja rakennuksia, museo, sukellusvene Vesikko ja muuta nähtävää. Kesäisin kannattaa ottaa eväät ja huopa mukaan tai ostaa saaren kaupasta eväät rannalle. Linnoituksen kumpuilevassa … Elämyspäivä: helmikuu 2020 Aucca kirjoitti arvostelun 1/2020 Helsinki, Suomi 22 julkaisua Mielenkiintoinen historiallinen saari, jossa myös kahvila ja ravintolapalveluita. Kannattaa ottaa picnic eväät mukaan tai ostaa ne paikan päältä kaupasta ja sitten valita itselle sopiva paikka. Upeita rantakallioita tai vallien päällä tai sitten nurmikolla. Kesällä tosin saattaa … Elämyspäivä: syyskuu 2019 Vastaajana Suomenlinna_official, Matkailuneuvoja, Suomenlinna Sveaborg Vastattu 15. 1. 2020 Hei Aucca, Kiitos arviosta ja hyvistä vinkeistä muille kävijöille!

Suomenlinna ferry helsinki cruise

⁣⁣ ● Olemme hankkineet käsidesiautomaatit jokaisen aluksen aulaan asiakkaiden käyttöön⁣⁣. Tarvitsemme myös sinun apuasi:⁣⁣ ● Ethän tule kyytiin, mikäli kärsit hengitystie-infektion oireista⁣⁣. ● Ostathan lipun etukäteen verkkokaupastamme. Vaihtoehtoisesta suosittelemme korttimaksamista lähimaksulla⁣⁣. ● Pidäthän riittävää etäisyyttä muihin matkustajiin ja henkilökuntaan. Voit omalta osaltasi ehkäistä tungoksen muodostumista⁣⁣. JT-Line on aloittanut oman Ekokompassi-ympäristöjärjestelmänsä rakentamisen, ympäristöjärjestelmä on tavoitteena sertifioida elokuussa 2020. Lue lisää >> JT-Linen alukset liikennöivät aikataulunmukaista vesibussiliikennettä Kauppatorilta ja Hakaniemestä Suomenlinnaan, Vallisaareen ja Lonnaan, sekä Merisatamasta ja Ruoholahdesta Pihlajasaareen. Lisäksi liikennöimme alihankintana aikataulunmukaista vesibussiliikennettä Taivallahdesta Mustasaareen (Mustasaaren toimintakeskus on kuitenkin suljettu kesäkauden 2020). JT-Line myös vuokraa aluksiaan henkilökuntineen yksityiseen käyttöön kaikenlaisiin tilaisuuksiin, lyhyistä siirtoajoista illallisristeilyihin ja koko päivän kestäviin retkiin.

ferry to suomenlinna timetable

Tällaisessa tilanteessa lautan ei kannata jäädä odottamaan matkustajia, sillä he eivät kuitenkaan mahtuisi kyytiin. Täysimmillään lautat ovat juhannuksen ja elokuun puolenvälin välisinä viikonloppuina, kevään juhlapyhinä ja ylipäätään kauniina kesäpäivinä. Jos on ehdottoman tärkeää mahtua tietylle lähdölle, laiturille kannattaa tulla hieman etuajassa.

Suosittelemme sinistä reittiä linnoituksessa kulkemiseen. Tämä reitti kulkee linnotuksen läpi ja esittelee kävijälle nähtävyydet ja parhaat paikat. Reittiä ylläpidetään ja se on turvallinen kulkea läpi vuoden. Suomenlinnassa voi vierailla ympäri vuoden. Kesällä on paljon palveluita kuten kahviloita, ravintoloita ja museoita tarjolla. Monet kahviloista, ravintoloista ja osa museoista on auki myös talvella. Talvella voi nauttia luonnon rauhasta ja historian havinasta, ja talvella järjestetään myös mielenkiintoisia tapahtumia. Lisätietoja ja palvelujen aukiolot voi lukea ja tarkistaa nettisivuiltamme. Tervetuloa Suomenlinnaan myös talvella! Ystävällisin terveisin, Annamaria/ Suomenlinnan matkailuneuvonta elletilda kirjoitti arvostelun 11/2019 Helsinki, Suomi 6 julkaisua 7 kiitosta avusta Tunnelmallinen ja historiallinen "pakko nähdä"-nähtävyys Helsingissä. Idyllinen pieni "kylä" ja lauttoja kulkee usein. :) Elämyspäivä: heinäkuu 2019

Suomenlinna ferry timetable

  • Ilmatieteen laitos
  • Suomenlinna ferry helsinki 10
  • Suomenlinnan Lelumuseo, Helsinki
  • Jakomäen uusi koulu
  • Suomenlinna ferry helsinki to nyc
  • Auto kilta imatra

Pidämme myös pientä museokauppaa. Jos haluat lukea meistä enemmän, klikkaa otsikkoa! Olet sydämellisesti tervetullut Suomenlinnan Lelumuseoon.

suomenlinna ferry helsinki cruise

Haluamme toimia vastuullisesti, ja toivomme että sinäkin toimit niin. Käsidesiä löytyy paitsi heti meidän ovensuusta, myös museon sisällä. Museokahvilalla on laaja terassialue, jossa on noin 30 asiakaspaikkaa. Järjestelemme terassin pöytiä mielellämme, tilaa on. Terassialue ja sen pöydät ovat vain museokahvilan asiakkaille tarkoitettu. Siivousta on entisestäänkin tehostettu, ja meiltä on mahdollisuus ostaa kasvomaski ja käsineet, mikäli koet ne tarpeelliseksi. Tiesithän, että meille pääsee kätevästi suoraan HSL huoltolautta Ehrensvärdillä, joka lähtee Katajanokan kärjestä. Suomenlinnassa huoltolautan laiturilta on lyhyt matka museolle. Katajanokalle saa myös auton parkkiin, toisin kuin Kauppatorille. Jos tulet huoltolautalle nelosen ratikalla, hyppää kyydistä vasta päätepysäkillä (Merisotilaantori), ja kävele siitä alas rantaan oikealle, josta näetkin jo lauttarannan vasemmalla. Me emme halua estää ketään nauttimasta kulttuuripalveluista ja Suomen suvesta! Kunnioita sinäkin turvavälejä, ja anna reilusti tilaa ja aikaa muidenkin asiointiin.

Tue, 31 Aug 2021 14:08:09 +0000