Kolmen Aineen Suklaakakku

Suklaakakku, jonka sisältä löytyy tumma, mehevä suklaakakkupohja sekä helppo, kolmen aineen suklaamousse ja päällä voimakkaan suklainen, rennosti levitetty suklaakuorrute. Niistä oli tämä tytön 6-vuotispöytään päätynyt, superherkullinen ja suklaisuudestaan paljon kehuja saanut suklaakakku tehty. Tykkäsin kakusta kovin itsekin. Suklaamousse on miltei suora kopio älyttömän herkullisesta Kolmen suklaan juustokakustani. Mousseen tulee vain kolme ainetta ja se on kokonaan liivatteeton. Ja tosi helppo tehdä. Tuota moussea onkin tullut käytettyä jo usein eri leivonnaisissa ja se maistuu aina vain. Tältä se näyttää valmiina, juuritehtynä ja juuri ennen kuin ensimmäinen lusikallinen hujahtaa suuhun… Kakkupohjana toimi helppo ja mehevä suklaakakkupohja. Kakun pinnalle päätyi reilusti suklaata sisältävä, helposti levittyvä kuorrute. Ihastuin tämän tyyppiseen kuorrutteeseen Fazeriinakakuksi nimittämäni Nigellan suklaakakun yhteydessä. Lisäsin tällä kertaa joukkoon tummaa kaakaojauhetta, joilloin suklaisuus korostui entisestään ja mausta tuli herkullisen intensiivinen.

Näin valmistat herkullisen suklaakakun vain kahdesta raaka-aineesta – Herkkusuut.com

Täyteläinen suklaakakku Suklaanystävän kahviherkku yhdistää suklaan ja mintun. Täyteläinen suklaakakku säilyy hyvin useamman päivän ja maut paranevat kakun vetäytyessä. 150 g taloussuklaata 150 g Valio voita 2 ½ dl sokeria 4 (huoneenlämpöistä) kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja 1 ½ tl leivinjauhetta Minttusuklaatäyte 8 kpl (60 g) after eight -minttutäytteistä tummaa suklaata 2 dl Valio kuohukermaa Kuorrutus 150 g tummaa suklaata 1 dl Valio kuohukermaa 2 rkl Valio voita Ohje Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (Ø 22 cm). Sulata paloiteltu suklaa ja voi mikrossa, sekoita välillä. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kovaksi vaahdoksi. Lisää hiukan jäähtynyt suklaa-voisula. Yhdistä kuivat aineet. Lisää siivilän läpi taikinaan, sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada vuokaan. Paista uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa 45 - 50 min. Anna jäähtyä hetken vuoassa, siirrä sitten tarjoiluvadille paistopinta ylöspäin. Kuumenna kerma kiehuvaksi teräskattilassa. Ota pois levyltä. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

kolmen aineen suklaakakku kolmen aineen kakku nutella

Sisko kertoi tehneensä helppoa ja vähän erilaista jauhelihakastiketta. Tässä yhtenä päivänä, kun ruoka piti saada tehtyä pikaisesti toteutin lupaukseni kokeilla tätä minäkin. Me söimme ihan vaan keitettyjen perunoiden kanssa. Ohje suosittelee perunamuusia. DSiskon porukat olivat syöneet tätä keitetyn makaronin kanssa. Alkuperäinen ohje on täältä Yhteishyvän sivuilta. Minulla kastike muuntui hieman useamman raaka-aineen kastikkeeksi, sillä tein ensin ohjeen mukaan, mutta kaipasin siihen vähän lisämakuja ekan maistelun jälkeen. Helppo ja nopeatekoinen kastike on, siinä sisko oli oikeassa. Ja helppohan tätä on varioida itselleen passeliksi. Kolmen aineksen jauhelihakastike (alkuperäinen ohje kertoo tämän määrän olevan 4:lle syöjälle. Meillä tämä ei kyllä olis piisannut noin monelle) 400 g naudan jauhelihaa (käytän 10%) 1 prk (=2, 5 dl) pippurikermaa (muilla ruokakermoilla kokeilu ensi kerralla) ½ dl sinappikurkkusalaattia Valmistaminen: Ruskista jauheliha pannulla. (ensi kerralla sipuli mukaan ruskistumaan) Sekoita joukkoon kerma ja sinappikurkkusalaatti.

  1. Poskiontelotulehdus Archives - Homeopatia It´s Health Tampere
  2. 3 aineen suklaakakku
  3. Kolmen aineen kakku lime
  4. Japanilainen juustokakku (kolmen aineen kakku). - Paleo elämää - Something that says i was here - Vuodatus.net -
susan kolmen
  1. Zero waste kauppasivu
Mon, 30 Aug 2021 06:01:08 +0000