Elokuvateatteri Maxim Hämeenlinna

Elokuvateatteri Maxim 1-2, Rovaniemi Elokuvateatteri Maxim 1-2:n toimiala on ja toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Koskikatu 17, 96100 ROVANIEMI. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse numerosta 016-312666. Katso tarkempi sijaintimme oheiselta kartalta, tai tee reittihaku suoraan käyntiosoitteeseemme: Elokuvateatteri Maxim 1-2, Koskikatu 17, 96100 ROVANIEMI

Elokuvat - - Menoinfo.fi

Nyt kaikki teatterit voivat järjestää ensi-illan samaan aikaan teatterin sijainnista riippumatta, Reijo Aho selittää. – Täällä Hämeenlinnassakin kuljetettiin ennen samaa 30 – 50 -kiloista filmikopiota teatterista toiseen, Aho muistelee. Vielä viime keväänäkin Kavin aluesarjan raskaat filmikelat kulkivat kapeiden ja jyrkkien portaiden kautta Bio Marilynin konehuoneeseen, jossa ne ajettiin valkokankaalle vanhalla projektorilla. Yllätyksiä ennen ja nyt Kun tulee puhe asiakkaiden palvelusta, Reijo Aho intoutuu nauraen kertomaan tarinaa tapauksesta, jolloin yleisö katseli elokuvaa salissa kaikessa rauhassa, vaikka Bio Marilynin konehuoneessa oli pieni paniikki päällä, kun filmiä ei saatukaan kelautumaan alakelalle vaan sitä pursusi lopulta konehuoneesta käytävään asti. Kolmen kilometrin pituisen nauhan kelaaminen esityksen jälkeen takaisin kelalle onnistui kuitenkin hyvin ja näin pursutus, josta katsojat olivat olleet autuaan tietämättömiä, oli pelastanut koko näytöksen. Diginäytöksiä taas uhkaavat toisenlaiset yllätykset.

Ennen elokuvatoiminnan aloittamista molemmat salit kunnostetaan, ja samalla kiinteistön talotekniikkaa uusitaan nykypäivän tasolle suojelun sallimissa rajoissa. Suunnitelmien mukaan Maxim-elokuvateatteri avataan uudelleen remontin jälkeen marras–joulukuussa 2017. Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909 ja on Suomen vanhin elokuvateatteri.

Goodman hämeenlinna

crossfit hämeenlinna

Elokuvateatteri orion

Teatterissa on paljon suojeltuja sisustusosia vuonna 1909 valmistuneesta Olympiateatterin salista. Lisäksi 1970-luvun interiöörejä oli säilynyt hyvin vähän. Maximin sisustus on toteutettu sen rakennushistoriallista ja kulttuurista arvoa kunnioittaen, Lahikainen kertoo. Kluuvikadun Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909 ja on näin ollen Suomen vanhin elokuvateatteri. Alkuperäisen teatterisalin suunnitteli arkkitehti David Frölander-Ulf ja se avattiin Olympia-nimisenä, mutta se vaihtoi nimensä myöhemmin Piccadillyksi. 1930-luvulta lähtien teatteri on toiminut Maxim-nimisenä. Nykyinen rakennus on vuodelta 1974. Maximissa on kaksi elokuvasalia, joista toinen on museoviraston suojelema.

Bio Marilynin viimeiset elokuvanäytökset nähdään perjantaina 30. joulukuuta. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Siirry tilaamaan

Ssab hämeenlinna

Perinteikäs elokuvateatteri Maxim avautuu loppuvuodesta uudelleen Finnkinon luotsaama Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistön omistava Ilmarinen kertoo, että se ja Finnkino remontoivat teatteria ennen elokuvatoiminnan aloittamista. Tarkoitus on esittää Maximissa taide-elokuviin painottuvaa ohjelmistoa. Maximin elokuvasalit suljettiin viime vuonna. Kiinteistöä oli tarkoitus laajentaa ja rakentaa siihen hotelli, jonka yhteydessä elokuvateatteri olisi jatkanut toimintaansa. Ilmarisen ja Kämp Collection Hotelsin yhteishanke kuitenkin kariutui korkeisiin rakennuskustannuksiin. Kluuvikadulla sijaitseva Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa vuodesta 1909 alkaen. Nykyinen rakennus on vuodelta 1974. Maximissa on kaksi salia, joista toinen on Museoviraston suojelema.

Suomen vanhin elokuvateatteri Maxim Helsingin Kluuvikadulla avataan uudelleen loppuvuonna. Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin Kluuvikadulla sijaitseva Maxim, avaa loppuvuonna 2017 ovensa uudelleen Finnkino n luotsaamana. Tarkoituksena on jatkaa Maximin entisellä linjalla esittämällä elokuvateatterissa art house -painotteista ohjelmistoa. Finnkino ja kiinteistön omistava Ilmarinen remontoivat teatteria ennen elokuvatoiminnan uudelleenaloittamista. Kokeile kuukausi hintaan 1 €. Tämä sisältö on vain Talouselämän tilaajille. Tilaa digitaalinen Talouselämä, niin voit lukea uutisia ilman rajoituksia. Saat käyttöösi myös Talouselämän näköislehdet ja Yrityskaupat-tietokannan. Tilaa nyt 1. kuukausi hintaan 1 €. Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Elokuvateatteri Maxim, Hämeenlinna, Hallituskatu 20

Entinen elokuvateatteri ehti puolestaan olla lähes käyttämättömänä monta vuotta sen jälkeen, kun Finnkino vetäytyi tiloista vuonna 2007. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lontooseen kotiutunut amerikkalainen Mickey Pearson (Matthew McConaughey) on... Tampere | Plevna Kun uusi perhe muuttaa Heelshiren kartanoon, ei kestä kauaakaan, kun heidän nuorin poikansa ystävystyy elävän oloisen nuken kanssa. Elokuva on jatko-osa vuoden 2016 kauhuelokuvahitille The Boy. Jyväskylä | Elokuvateatteri Fantasia Kun uusi perhe muuttaa Heelshiren kartanoon, ei kestä kauaakaan, kun heidän nuorin poikansa ystävystyy elävän oloisen nuken kanssa. Elokuva on jatko-osa vuoden 2016 kauhuelokuvahitille The Boy. 15. 2020–21. 2020 Lappeenranta | Strand Kun uusi perhe muuttaa Heelshiren kartanoon, ei kestä kauaakaan, kun heidän nuorin poikansa ystävystyy elävän oloisen nuken kanssa. Elokuva on jatko-osa vuoden 2016 kauhuelokuvahitille The Boy. Helsinki | Finnkino Itis Ohjaaja-käsikirjoittaja Gerta Gerwig (Lady Bird) on tehnyt Pikku naisia -romaanista tulkintansa, joka pohjautuu kirjan ohella myös Louisa May Alcottin muihin teoksiin. Elokuvassa kirjailijan alter... Helsinki | Finnkino Itis In the 21st century, a corporation develops human clones to be used as slaves in colonies outside the Earth, identified as replicants.

  • Linja autoasema porvoo
  • Python ohjelmointi
  • Goodman hämeenlinna
  • Tilaajille
  • Danske bank lohja
  • Crossfit hämeenlinna
  • Kaupunkiuutiset hämeenlinna

Jos tulee sähkökatkos kesken näytöksen, tekstitykset eivät ehkä jatku oikeasta kohdasta. Ylipäätään kaikkia nykyajan laitteita on vaikea korjata itse, paikalle tarvitaan aina jonkin sortin spesialistia. Jos vika tulee, on helpointa peruuttaa näytös ja palauttaa lippurahat. – Ennen pyrittiin näytös toteuttamaan keinolla millä hyvänsä. Peruminen ei tullut kuuloonkaan, Reijo Aho vakuuttaa. Marilynin miehen elokuvamuistot Pikkupoikana Aho kulki elokuvissa vähän salaakin, sillä kotona ei katsottu asiaa hyvällä. Työuran aikana elokuvien katsominen on jäänyt lähinnä Helsingin ennakkonäytösten varaan. Niissä saattoi katsoa saman päivän aikana lukuisia pätkiä tulossa olevista elokuvista tai vaikka kolme kokonaista leffaa. Elokuvien ennakkoon näkeminen auttoi sijoittamaan niitä oikeille esityspaikoille. – Kyllä siinä 50 vuoden aikana on vähän kertynyt näkemystä siitä, mikä menee ja mikä ei, Aho toteaa. Elokuvamiehen ote on edelleen professionaalinen ja hymy herkässä. Kiire on kadonnut – jos sitä on koskaan ollutkaan.

Mon, 30 Aug 2021 08:51:44 +0000