Salibandy Suomen Cup: Suomen Salibandy | Etelä-Suomen Sanomat

  1. Salibandy suomen cup of tea
  2. Salibandy suomen cup 2006

Tilanne tasoittui 2-2 yhdessä kohtaan, kunnes he yllättivät ja iskivät. Heille alkoi maaleja sadella vaikka kuinka puolustin, mutta puolustus välillä tökki muiden osalta, enkä saanut yksin puolustettua kolmea vastustajaa vastaan, kun toinen puolustaja ei aina ihan kerennyt juosta ajoissa hyökkäysalueelta. Peli päättyi lopulta tuloksin 12-4 Vaappuankoille. Vili ei pystynyt pelaamaan tässä viimeisessäkään pelissä jalkansa takia. Minulle tämä peli oli parhain noin puolustamisen kannalta, sillä sain aika monen hyökkäysyrityksen pallot pois meidän alueelta. Toki tämä tiesi myös vähän lisää mustelmia ja samalla polvi otti vähän osumaa kaatumisen johdosta. Ei siis tullut tällä kertaa mahdollisuutta osallistua mitalipeleille, mutta parhaamme yritimme ja siihen on tyydyttävä. Oli kuitenkin mukava pelailla ja hakea kokemuksia, toiset joukkueet oli nyt tällä kertaa vähän parempia. (Artikkelin pääkuvassa puolustustilanne Tulikettuja vastaan turnauksessa. Pallo syötettiin meidän alueelta pois ja kuvassa hyökkääjämme on menossa sitä kohti.

Salibandy suomen cup of tea

Vihdoinkin koitti se pelaajien mielissä siintänyt toukokuinen lauantai, jolloin Sb Lujan F2-juniorit suuntasivat Tampereelle Särkänniemen salibandycup -turnaukseen. Odotettavissa oli tiukkojen pelien lisäksi lauantaina muutaman tunnin hurvittelu Särkänniemessä. Lauantain pelipaikkana oli Pirkkahalli, jossa pelattiin kaikki kolme alkusarjan ottelua. Ensimmäisenä pälkäneläiset kohtasivat Classic punaisen, joka voitettiin 4–3 tiukkojen vaiheiden jälkeen. Joona Taipale iski kolme maalia ja Otso…

  1. Petteri jussilan lapset
  2. Rhonda byrne voima
  3. Iittala raami muki
  4. Hakunilan latukarttoja | Vantaan Hiihtoseura
  5. Myytävät asunnot katajanokka - Heinäkuu 2020
  6. Koivun taimia hehtaarille
  7. Hämeenlinnan kirje: Haminan iso lippu tulee Aitoosta – Hämeen Sanomat
  8. Myydään vedenalainen kamera
  9. Salibandy suomen cup group
  10. Salibandy suomen cup of tea

Salibandy suomen cup 2006

Jatkoaika päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli jatkoaika ei tuo ratkaisua, ratkaistaan ottelu viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailussa. Ottelupöytäkirjaan voi merkitä 20 pelaajaa ja 5 toimihenkilöä. Naisten finaalissa kello 13. 30 kohtaavat Porvoon salibandyseura PSS ja SB-Pro Nurmijärveltä. Naisten ottelun näet erillisestä artikkelista tästä.

Mon, 30 Aug 2021 00:47:15 +0000