Gigantti Vanha Kodinkone

Sortti-asema on oikea osoite isoille kodinkoneille. Myymälät ottavat ilmaiseksi vastaan kaiken leivänpaahdinta pienemmän. Isommissa kodinkoneissa ilmainen vastaanotto edellyttää uuden vastaavan laitteen hankintaa. Tiedä sitten, tekeekö Gigantti tässä poikkeuksen. Hei. Giganttiin voi palauttaa KAIKEN, myös jättiokokoiset kodinkoneet ostamatta uutta. Minusta se on hyvää palvelua ja uudelle koneelle antavat 50 päivän tyytyväisyystakuun eli saa rahat takaisin jos ei miellytä. Elisa myy kodinkoneita netistä, niin on kyllä harmi, kun ei voi tilata vanhan poiskuljetusta. Gigantista tilatessa se onnistuu ja myös uuden asennus käyttökuntoon. Kun itse ostin pesukoneen Gigantista, se asennettiin ja pyykit pistettiin rumpuun ja pesuohjelma alkoi pyöriä, kun laittoivat vielä pesuainetta. Tuota palvelua en unohda ja vanha vietiin pois. Voisiko Elisa panostaa tällaiseen palveluun? Miksi myydä pesukoneita netissä, jos eivät samalla ota maksua vastaan vanhan rikkinäisen? Jossain maaseudulla ei ole noita kierrätyspisteitä pahemmin.

Gigantti vanha kodinkone update

  • Gigantti vanha kodinkone english
  • Gigantti vanha kodinkone spa
  • Gigantti

Gigantti collect

hoverboard gigantti

Gigantti osamaksu

Jääkaappien energiatehokkuus on kehittynyt kahdessa vuosikymmenessä suuresti. Vanha jääkaappi käyttää merkittävästi enemmän sähköä kuin uusi. 20-30 vuotta vanha jääkaappi käyttää mallista riippuen noin 1000-1500 kWh sähköä vuodessa siinä missä uusi jääkaappi kuluttaa vain 400 kWh. - Ympäristön onneksi yhä useammat ovat havahtuneet pienentämään ruokahävikin määrää. Uusissa jääkaapeissa on runsaasti älykkäitä toimintoja, joiden avulla ruoka pysyy tuoreena moninkertaisesti pidempään. Nykyaikaiset jääkaapit säätelevät jääkaapin sisälämpötilaa automaattisesti ja pitävät sen tasaisena. Lisäksi eri elintarvikkeille on omat hyllynsä omilla lämpötiloillaan ja jääkaapissa ilma kiertää hyvin. Kaikki nämä auttavat säilyttämään ruuan tuoreena. Siitä on hyötyä niin ympäristölle kuin lompakollekin, vinkkaa Gigantin jääkaapeista vastaava myyntipäällikkö Sami Viitanen. Gigantin vinkit vanhojen kodinkoneiden ja muun elektroniikan kierrätykseen löytyvät täältä.

Gigantti vanha kodinkone map

Elikkä siellä asuvat eivät tilaa pesukoneita Elisalta, vaan sieltä mistä vanhakin kierrätetään. Itse ihmetellyt miksi Elisa edes myy nuita. Elisa menettää asiakkaita kun kuljetuspalvelut puutteellisia.

Vanhat kodinkoneet ja elektroniikkalaitteet on tärkeää kierrättää, jotta ne eivät päädy kuormittamaan luontoa. Vanhan jääkaapin kierrättäminen on yksi tapa kantaa vastuu ympäristöstä, sillä vanhojen laitteiden materiaalit ovat lähes kokonaan hyödynnettävissä uudelleen. Vanhat laitteet voi tuoda ilmaiseksi kierrätykseen mihin tahansa Giganttiin. Kun jääkaappi tulee tiensä päähän ja hajoaa, kannattaa se tuoda kierrätykseen. Nykyään suurin osa vanhoista kodinkoneista päätyy kierrätykseen – kauas on tultu ajoista, jolloin vanhat laitteet hylättiin tien reunaan tai talon taakse ruostumaan. - Kierrätys todella kannattaa, sillä esimerkiksi vanhan jääkaapin materiaalit saadaan kierrätyksessä hyödynnettyä 85-prosenttisesti. Kierrätyksessä jääkaapeissa kylmäaineena käytetyt kaasut kerätään huolellisesti talteen. Jääkaapin muovi- ja metalliosat erotellaan ja käytetään uusien tuotteiden valmistamiseen, kertoo Gigantin kierrätyksestä vastaava logistiikkapäällikkö Petri Saarinen. Gigantin kautta kierrätetään vuosittain noin 7 600 tonnia, eli 7 600 000 kiloa kodinkone- ja elektroniikkajätettä.

Tue, 31 Aug 2021 06:50:54 +0000