Viitos Auto Leppävirta

all categories Leppävirta Huoltamotoiminta Leppävirta Nämä ajat voivat vaihdella perjantai pe 8:00 – 17:00 lauantai la 9:00 – 14:00 sunnuntai su Suljettu maanantai ma 8:00 – 17:00 tiistai ti 8:00 – 17:00 keskiviikko ke 8:00 – 17:00 torstai to 8:00 – 17:00 Nyt suljettu. Avattu 14 h 26 min.

(Kohde: , P��ttyy: N/A) - Systeemi.net

Soita tai tule käymään palvelupisteeseemme Kuopion Prismaan ar... Kuljettajapalvelu Hietanen KEITELE Kuljettajapalvelu Hietanen palvelee asiakkaitaan Pohjois-Savossa. Tarjoan ammattitaitoista kuljettajapalvelua, kevyestä raskaankaluston kuljetuksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Yhteyshenkilö: Ter... Suomen Bussikoulutus Oy TURKU Suomen Bussikoulutus Oy tarjoaa räätälöityjä ammattipätevyysdirektiivin mukaisia koulutuspäiviä kaikille bussialan yrityksille. Räätälöidyllä koulutuspaketilla saavutetaan paremmin yrityksen tarpeet.... Kuljetus Kuisma Oy OULU Kuljetus Kuisma Oy kattaa ammattitaitoisella toiminnallaan koko maan. Säiliökuljetukset teemme sopimusajoina ja kappaletavarakuljetukset hoituvat kätevästi nosturivaihtolava-autollamme. Meiltä löytyy... TarjousAgentti (Carhaus Oy) KOUVOLA TarjousAgentti säästää rahaa ja aikaa Tarjousagentti on palvelu Sinulle, joka haluat kilpailuttaa helposti uuden auton hankintahinnan. Kilpailutus tehdään puolueettomasti ja yhteystietojasi ei luovut... Tuuloksen Koritukku Oy LAMMI Tuuloksen Koritukku Oy on ajoneuvojen valmistukseen, ja erityisesti näiden sisustukseen liittyvien tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike.

Voitte myös suoraan asioida liikkeessämme. Laaja tuotevalikoima ja sehän vielä... FP-ins Oy LAHTI FP-ins Oy on automaattisten sammutuslaitteistojen suunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto, jonka ammattitaitoinen ja paras palvelu perustuu yli 13 vuoden kokemukseen sammutusjärjestelmien suunn... Tmi Pekripe myynti SEINÄJOKI Pekripe Myynti auttaa autojen haussa ulkomailta, esimerkiksi Saksasta. Lisäksi meiltä saa autonosat ja autojen pienoismallit. Myymme myös klassikko- ja nostalgiatavaroita! Myös haluamasi tavaran tilau... Autokorjaamo ja Maalaamo Mika Ihalainen LEPPÄVIRTA Auto- ja Teollisuuspalvelu Mika Ihalainen tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Leppävirralla. Toimenkuvaamme kuuluvat autopeltikorjaukset sekä automaalaustyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Palvelemme... LL-Automaatio Oy LEPPÄVIRTA LL-Automaatio Oy tekee kattavaa kehityssuunnittelua energian parissa. Palveluihimme kuuluu rinkoenergian, pelletin, sekä muiden vastaavien energian kehityssuunnittelua, hyödyntämistä sekä säätöte... TMI: TI-OSA Petri Kosunen LEPPÄVIRTA TMI: TI-OSA PETRI KOSUNEN Meiltä löydätte varaosat ja tarvikkeet kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin.

vesikouru k rauta

Keskihinnat tänään Bensiini 95E10 1. 499 € 0. 000 eilisestä Bensiini 98 1. 579 € Diesel 1. 399 € Halvin bensa-asema Leppävirta Taulukosta näet halvimman bensa-aseman paikkakunnalta Leppävirta. Voit järjestää taulukkoa klikkaamalla taulukon solujen otsikkoa. Asema 95E10 98 GT (Kokoojantie 3, Viitos-Auto) 1. 457 1. 537 1. 267 Neste (Kokoojantie 17) 1. 499 1. 587 1. 398 Seo (Kokoojantie 3, Viitos-Auto) 1. 579 1. 399 Teboil (Leppävirrantie 45) Puuttuuko taulukosta joku asema? Jos epäilet, että taulukosta puuttuu joku asema, niin ole ystävällinen ja ilmoita siitä meille.

Autoliike Viitos-Auto Ky, Leppävirta, Kokoojatie 3

Liike oli Monipuolinen moottoritalo sekä huolto-ja SEO-polttoainejakeluasema Leppävirralla. Liikeen valikoimista löytyi mm. Baotian Classic-moposkootterien varaosia, jotka käyvät myös muihin ns. kiinaskottereihin. Mitsubishin 70-80-luvun automallien uusia alkuperäisiä varaosia. vanhojen eri merkkisten 70-80-luvun autojen uusia vesipumppuja, lyhtyjä, umpioita varalaseja ym. Liike sijaitsi osoitteessa Kokoojatie 3, 79100 Leppävirta 5-tien varrellan. 50 km Kuopiosta etelään, n. 20 km Varkaudesta pohjoiseen päin. Palvelut: - huoltoasema st1 - poltto- ja voiteluaineet - kortti-/seteliautomaatit A24 h, st1, Seo - huoltokorjaamo - Tammer - matic harjapesu - varaosat ja tarvikkeet - pakokaasutesti (bensa), jarrutesti - autot, mopot, muut moottoriajoneuvot - piha-, puutarha-, ja metsätyövälineet - veneet, perämoottorit ja moottorikelkat - perävaunut ja trailerit - pienkoneet ja laitteet - Energie -akut - rengasmyynti, rengastyö - sesonkituotteet ja paljon muuta - kahvio

Tuomamme kulkuneuvot ova... Urakointi Soininen SUONENJOKI Olen ammattitaitoinen monialaosaaja Leppävirralta! PALVELUITANI mm. raivuu-urakoinnit - traktoriurakoinnit - metsäurakoinnit - metsuripalvelut - autohuollot - traktoreiden korjaukset - maatilalomituk... Luka Ky KUOPIO Tarjoamme välipala-automaatit ja virvoitusjuomakaapit yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin Pohjois-Savon alueella. Telineet täytetään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Meidän kauttamme saat: Välipalate... TK-Driver Oy SUONENJOKI TK-Driver Oy tarjoaa ajo-opetusta niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kuljettajille. AM Laatuhuolto Oy SYVÄNNIEMI AM Laatuhuolto tekee koneiden- ja autojen korjaukset laadukkaasti ja ammattitaitoisesti! Teemme kone- ja autohuoltoa aina öljynvaihdoista isoimpiin huoltoihin, meiltä voit ostaa myös autoosi uudet re... E. P Huolto KUOPIO Huollamme ja korjaamme autot ja moottoripyörät ammattitaidolla Kuopiossa. Ota Varkauden Mainoskärki Ky KUVANSI Varkauden Mainoskärki suunnittelee ja toteuttaa nopeasti ja luovasti esitteet ja ilmoitukset, piirtää kuvitukset ja suunnittelee logot.

Toimialaamme kuuluvat nykyään myös moottoripyörien ja moottorikelkkojen varaosat ja tarvikkeet. A1 Ajoneuvopalvelut Mustonen LEPPÄVIRTA Autovuokraus Tarjoamme edullista, laadukasta autovuokrausta muuttoihinne ja kuljetuksiinne. Myös muuttolaatikoiden vuokraus! Konehuolto Olemme erikoistuneet teollisuuden liikkuvan kaluston, lähinnä t... Leppävirran Kolarityökeskus Oy LEPPÄVIRTA LEPPÄVIRRAN KOLARITYÖKESKUS OY Leppävirran Kolarityökeskus Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset autokorjaamopalvelut. Auto- ja peltikorjaamo Wallcar LAPPEENRANTA Yritys tekee pääasiallisesti harrasteautojen peltikorjauksia ja laajempia entisöintejä korin osalta. Yrityksessä ei tehdä suurempia tekniikan kunnostuksia eikä verhoilutöitä. WallCar korjaa myös pien... Elegant-Auto Oy KOTKA Olemme kotkassa sijaitseva autojen myyntiin erikoistunut yritys. Kauttamme saat helposti ja edullisesti uuden auton. Myymme pääasiassa Mercedes-Benz, Audi ja BMW merkkisiä autoja. Ota yhteyttä ja... Auto-Karhuset Oy TAMPERE Olemme luotettava käytettyjen autojen kauppa.

mitä kummitytölle ristiäislahjaksi

Viitos-Auto Ky - Leppävirta

  1. Myytävät asunnot nousiainen
  2. Haminan varuskuntakerho hamina
  3. Myrkylliset huonekasvit kissoille
  4. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja liikakilot
  5. Käytetyt maastopyörät
  6. Schneider Electric Kytkin Connect MOVE langaton valkoinen Exxact | Netrauta.fi
  7. Avoin työpaikka: Taloushallinnon ammattilainen - Talenom Oyj
  8. Good arvo
  9. Viitos-auto.fi
  10. Pekka pukka ky map
  11. Lännen Palveluyhtiöt | Henkilöstö | Sinun kiinteistösi palveluksessa

Viitos-Auto Ky, Leppävirta Viitos-Auto Ky:n toimiala on Huoltamotoiminta ja toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kokoojatie 3, 79101 LEPPÄVIRTA. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse numerosta 017-5541570 tai sähköpostitse osoitteesta. Lisätietoja toiminnastamme ja tarjoamistamme palveluista löydätte myös verkkosivultamme osoitteesta Yrityksemme Y-tunnus on 0172192-6. Vuosittainen liikevaihtomme on keskimäärin 1 - 200000 euroa ja meillä työskentelee keskimäärin 20 - 49 henkilöä. Katso tarkempi sijaintimme oheiselta kartalta, tai tee reittihaku suoraan käyntiosoitteeseemme: Viitos-Auto Ky, Kokoojatie 3, 79101 LEPPÄVIRTA

kiharat lyhyisiin hiuksiin suoristusraudalla

Myymme käytetyt henkilö- ja pakettiautot yli 20 vuoden vankalla ammattitaidolla. Valikoimistamme löytyy kaiken ikäisiä ja merkkisiä henkilö- ja pakettiaut... Ranenpaja Oy VARKAUS Ranenpaja Oy huoltaa ja korjaa henkilö-ja pakettiautot. * määräaikaishuollot * korjaukset * fixaukset JJK-Huolto VARKAUS JJK-Huolto on ammattitaitoinen autojen ja raskaan kaluston huolto-, korjaus- ja hitsauspalveluja tarjoava yrittäjä Varkaudessa. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä laadulla ja kokemuksella. Ota... Rivacom VARKAUS Myyn Tapiolan vakuutukset kotitalouksiin ja yrityksille Savon alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Hinausapupalvelu Sorsa Ky KOTALAHTI Henkilöautojen, pakettiautojen hinaukset. ( Hinausvoima 8 tonniin asti) Toimialue: Leppävirta ja lähialueet ( Leppävirta, Heinävesi, Vehmersalmi, Varkaus, Jäppilä - Suonenjoki... ) Redigo auto Ky TIKKAKOSKI Redigo auto Ky on tuonti-ja vienti ajoneuvoihin erikoistunut yritys. Tuomme/viemme haluamasi merkin&mallin ripeästi ja edullisesti. Toimimme toimeksianto periaatteen mukaan.

Wed, 01 Sep 2021 22:56:49 +0000