Rauman Ensimmäinen Apteekki

  1. Päivystysvuorot 2020 – Apteekki Rauma – Rauman Keskus Apteekki
  2. Rauman päivystävä apteekki 2019
  3. Rauman ensimmäinen apteekki rauma

Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet. Liittyminen on helppoa Täytä liittymislomake verkossa tai omassa Avainapteekissasi. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Voit noutaa Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran siitä apteekista, jonka Avainasiakkaaksi liityit. Avainasiakkaaksi tunnistautumalla varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki avainasiakasedut. Lue lisää Avainasiakkuudesta tästä » Avainasiakasrekisterin_tietosuojaseloste

Päivystysvuorot 2020 – Apteekki Rauma – Rauman Keskus Apteekki

rauman ensimmäinen apteekki aukioloajat rauman uimaseura

Avainapteekit on suomalainen apteekkiketju, johon myös Rauman Ensimmäinen Apteekki kuuluu. Liittymällä Avainasiakkaaksi voit hyödyntää seuraavat edut: Ostohyvitysalennus heti kassalla Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat senhetkisen kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalta Avainasiakaskortil­la kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi. Vaihtuvia tarjouksia Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset. Nämä tarjoukset saat Avainasiakaskortilla mistä tahansa Avainapteekista. Vuosikertymän seuranta eduksesi Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeit­tesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat merkittävästi edullisempia Avainasiakkaille. Saat tarkempia tietoja näistä eduista omasta Avainap­teekistasi. Lääketurvallisuus ennen kaikkea Kaikki ostotietosi tallentuvat oman Avainapteekkisi asia­kasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta.

Rauman päivystävä apteekki 2019

sofia ensimmäinen

Päivystävä apteekki palvelee arkisin 8-21, La 9-21, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 11-19 Päivystysvuoro vaihtuu maanantaisin klo 8 ja arkipyhämaanantaina klo 11

Rauman ensimmäinen apteekki rauma

Induktiosilmukka heikkokuuloisille Apteekissamme on käytössä liikuteltava indktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville ja heikkokuuloisille. Käyttäessäsi kuulolaitetta aseta se T- tai MT- asentoon. Induktiosilmukkaa voi käyttää myös ilman kuulolaitetta kuulokkeen ja mikrofonin avulla. Henkilökunta auttaa mielellään. Lääkkeiden annosjakelu Tarjoamme myös koneellista annosjakelupalvelua, joka helpottaa erityisesti iäkkäiden asiakkaiden lääkkeiden ottamista. Palvelussa mukana olevan asiakkaan säännöllisesti käytössä olevat lääkkeet pakataan annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös apteekissa tehtävä lääkityksen tarkistus mahdollisten yhteisvaikutusten varalta. Annosjakelu tuo usein myös säästöjä lääkekuluihin. Kysy lisää henkilökunnalta. Lääkehoidon yhteisvaikutusseuranta Yhteisvaikutukset tarkastetaan automaattisesti reseptitoimitusten yhteydessä. Kerro käyttämistäsi itsehoidon lääkkeistä mahdollisten yhteisvaikutusten tarkistamiseksi, Lääkejätteiden vastaanotto Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet ovat ongelmajätettä eikä niitä pidä käyttää.

  1. Johannes passio sanat suomeksi
  2. Rauman uimaseura
  3. Päivystysvuorot 2020 – Apteekki Rauma – Rauman Keskus Apteekki
  4. 2 tyypin diabetes ruokavalio pain
  5. Ivan puopolo kansalaisuus
  6. Rauman keskus apteekki
  7. Rauman päivystävä apteekki
  8. Rauman 1 apteekki

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Hae ilmainen lehti apteekista! Schengen- todistus Matkustettaessa ulkomailla tulee lääkkeiden lisäksi olla mukana reseptit tai eReseptien potilasohjeet. Jos kyseessä on pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttava (PKV) huumausaineita sisältävä lääke, tarvitaan Schengen- maissa myös apteekista saatava Schengen- todistus. Kerro apteekissa matkalle mukaan otettavat lääkkeet niin tarkastamme tarvitaanko niiden osalta Scengen- todistusta. Todistus on voimassa 30 vuorokautta matkan alkamispäivästä. Todistusta varten tarvitset matkustusasiakirjan (passi tai henkilökortti). Todistuksen hinta on 10 euroa. Laiva- apteekin tarkastus Apteekistamme voit tilata ensiapulaukun tarkastuksen D-luokan aluksille. Ensiapulaukku pyydetään tuomaan apteekkiin tarkastusta ja päivitystä varten.

Mon, 30 Aug 2021 12:57:07 +0000