Ac Oulu Klubi 04

1. Ac oulu klubi 04 3
  2. Ac oulu klubi 04 15

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja peli aaltoili päästä päähän. Klubi onnistui heti luomaan hyökkäyksiä, mutta palkintona ei ollut kulmapotkua enempää. Hiljalleen vieraat ottivat peliä paremmin haltuun, ja Ykkösen maalipörssin kärkinimi, Alberto Morin, osoitti vaarallisuuttaan. Meksikolainen pääsi kokeilemaan maalintekoa puskemalla kahdesti, mutta ensimmäinen yritys painui ohi ja toisen Klubi-vahti Rasmus Leislahti liimasi varmasti. Ottelua oli takana 39. minuuttia, kun oululaiset loivat avausjakson vaarallisimman tekopaikan. Rajaheitto pelattiin oikealta laidalta boksin tuntumaan Jere Aallikolle, jonka ennakkoluuloton laukaus pomppupalloon olisi painunut kauniisti takayläkulmaan ilman Leislahden upeaa venytystä. Maaleja ei avausjaksolla lopulta syntynyt ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa. Klubi onnistui luomaan muutaman vetopaikan, mutta sihti oli armottomasti hukassa ensimmäisellä nelivitosella. Toiselle jaksolla vieraat tulivat täysin uudella temmolla ja tehokkuudella. Jakso oli ehtinyt vanheta vain viitisen minuuttia, kun Morin iski pallon tarkalla vedolla maaliin Aallikon tarkan keskityksen jälkeen.

Ac oulu klubi 04 3

AC Oulu Klubi04:n vieraaksi lauantaina – "Playoff-pelit" alkavat 21. 9. 2018 18:32 Ennakko AC Oulu kohtaa lauantaina Telia 5G Areenalla Klubi04:n. Vierasjoukkueen ainoa tavoite on kolme pistettä ja unelman pysyminen hengissä. Kisastudiota pidetään Oulussa tuttuun tapaan Wingerissä, osoitteessa Aleksanterinkatu 21. AC Oulu ja Klubi04 ovat kohdanneet kaksi kertaa kuluvalla kaudella - lauantaina panokset kasvavat (Kuva: Elias Mustonen) Ykköstä on jäljellä joukkueesta riippuen neljä tai viisi ottelua - vähiin siis käy ennen kuin loppuu. AC Oulun kausi jatkuu Klubi04:n vieraana lauantaina, kun laivastonsiniset matkaavat Telia 5G Areenalle. Mika Lähderinteen suojatit ovat tällä hetkellä yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa saldolla. Putken aikana joukkue on voittanut kuusi ottelua ja pelannut kolmesti tasan. Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä seuraavalta: KPV johtaa sarjaa 43 pisteellä, EIF ja HIFK seuraavat 39 pisteellä ja AC Oulu on neljäntenä 35 pisteellä. KPV on kierroksen ottelunsa siis pelannut, eli sillä on takana yksi ottelu muita enemmän.

ac oulu klubi 04.2012

Jakson edetessä hallinta alkoi siirtyä yhä enemmän vierasjoukkueelle. 39. minuutilla Jere Aallikon oivaltava laukaus oli jo painumassa takakulmaan, mutta Rasmus Leislahti venytti näppinsä tielle. Seuranneesta kulmasta, pallo pomppi jo vitosen viivalla, mutta kotijoukkueen maali pysyi yhä koskemattomana. Kotijoukkueen vaaralliset paikat olivat kortilla ja näin ollen tauolle siirryttiin 0-0-tuloksessa. Toiselle jaksolle juoksi erittäin vahva AC Oulu. Jo 48. minuutilla Morin pääsi laukomaan hyvästä paikasta - Leislahti venytti raajojaan tielle, mutta pallo jatkoi kuitenkin kohti maalia. Viime hetkellä hätiin ehtinyt Klubi-puolustaja siivosi pallon maaliviivalta väljemmille vesille. Vieraiden painostus palkittiin 51. minuutilla. Aallikon nappikeskitys löysi boksista Morinin, jonka haltuunotto ja nopea laukaus vei vieraat 0-1-johtoon. Maali vapautti laivastonsinisten peliä entisestään ja 61. minuutilla johto kasvoi kahteen maaliin - pirteästi haastanut Gullsten hankki rangaistuslaukauksen, jonka brassitaituri Jair upotti varmasti.

ac oulu klubi 04 12

Pelit jatkuvat – Klubi 04 vieraana keskiviikkona 7. 8. 2018 20:52 Ennakko Voitokkaan Jaro-ottelun jälkeen, AC Oulun urakka jatkuu keskiviikkona Raatissa. Vastaan asettuu kello 18. 30 alkavassa ottelussa Klubi 04. Jairin rooli keskikentän moottorina on suuri (Kuva: Elias Mustonen) AC Oulu on onnistunut kahdessa viime ottelussa nappaamaan täydet kuusi pistettä. Ensin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kaatui vieraskentällä KPV lukemin 1-2 ja viime lauantaina kotikentällä FF Jaro sai taipua lukemin 4-1. Etenkin Jaro-ottelu antoi viitteitä siitä, mihin laivastonsiniset parhaimmillaan pystyvät. Keskiviikon vastustajana toimii HJK:n reservijoukkue Klubi 04. Joukkue koostuu pääosin seuran omista kasvateista ja joukkueen keski-ikä huitelee 20 ikävuoden huiteilla - pelaajia yhdistää kuitenkin se, että jokaisen parhaat pelit ovat vielä edessä. Nuorta joukkuetta on turha aliarvioida ja sen sai kokea edellisessä ottelussa sunnuntaina myös nimekäs KPV, joka haki vaivoin yhden pisteen helsinkiläisiltä 1-1-tuloksella.

Häntäpäässä Klubi04 pitää perää 16 pisteellä. Sillä on takamatkaa säilyjän paikalle viisi pistettä, joten lauantain ottelussa panokset ovat kovat molempien joukkueiden osalta. Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa kuluvalla kaudella - molemmat ovat onnistuneet voittamaan kotiottelunsa, joten AC Oululla on taatusti hampaankolossa edellisestä kohtaamisesta Telia 5G:llä. Tuolloin Klubi04 oli vahvempi lukemin 1-0. ENNAKKOKOMMENTIT - Vaikka pientä sairastelua ja kolhuja on joukkueessa, olemme valmiit aloittamaan syksyn "playoffs-pelit" hyvällä itseluottamuksella. Meidän keskittymisen tulee olla seuraavassa ottelussa, seuraavassa tilanteessa. Peli kerrallaan mennään, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo. KOKOONPANOTILANNE Sivussa kokoonpanosta ovat Niilo Hautala, Samuli Leppälä, Konstantin Belov, Niko Ronkainen, Samuel Kurttila ja Juuso Särkelä. LISÄTIETOJA Ottelun kisastudio Oulussa pidetään Wingerissä (Aleksanterinkatu 21) klo 17. 00 alkaen. LIVESTREAM ACO TV

Viimeinen niitti kotijoukkueen arkkuun naulattiin kolme minuuttia myöhemmin. Gullsten käytti parhaita apujaan haastamalla Klubi-puolustusta, ajamalla sisään ja laukomalla pallon upeasti takakulmaan. Maalin jälkeiset tuuletukset voltteineen ilahduttivat taatusti paikalle saapuneita AC Oulu-kannattajia. 0-3-maalin jälkeen viimeiset puoli tuntia olivat lähinnä loppuvihellyksen odottelua. Kotijoukkue onnistui kuitenkin maalinteossa vielä lisäajalla - Aleksandr Ivanov painoi upean pommin vapaapotkusta ohi Juhani Pennasen. Vierasvoitto takaa sen, että AC Oulu jatkaa edelleen taistelua sarjan voitosta ja kakkospaikasta. Panokset seuraavaan kotiotteluun sarjakärki KPV:ta ovat siis valtaisat! AC Oulu - KPV Lauantaina 29. klo 17. 00 Raatin stadion Osta lippusi tästä! KOMMENTIT - Hieno voitto. Toisen jakson alussa pistettiin homma pakettiin ja otettiin pisteet. Alkukaudella juuri toiset jaksot olivat meille vaikeita, mutta viime aikoina siitä on tullut jopa vahvuus. Tästä on kiva lähteä haastamaan sarjakärki kotikentällä ensi lauantaina, AC Oulun laitahyökkääjä Aleksi Gullsten kommentoi.

Ac oulu klubi 04 15

AC Oulu jatkoi voittojen tiellä – Klubi 04 kaatui Raatissa 9. 8. 2018 08:48 Raportti AC Oulu otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi Klubi 04:n kotikentällä lukemin 3-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat David Ramadingaye, Aleksi Gullsten sekä Alberto Alvarado Morin. Seuraavaksi AC Oulu kohtaa isossa ottelussa sarjakärki EIF:n kotikentällä maanantaina 13. klo 18. 30. Morin oli pelipäällä ja onnistui pienen tauon jälkeen myös itse maalinteossa (Kuva: Elias Mustonen) AC Oulu hallitsi avausjaksoa mielin määrin heti ensimmäisestä hyökkäyksestä alkaen, sillä jo ensimmäisellä minuutilla Josue Sotolle avautui loistava paikka iskeä pallo verkkoon. Jenkin osuma palloon jäi kuitenkin heikoksi ja Klubi 04 säästyi takaiskulta. Pari minuuttia myöhemmin pirteästi jälleen pelannut Gullsten kokeili kaukolaukausta, mutta Tuomas Pöyhönen maalillaan torjui. Seuraavasta hyökkäyksestä Morin pääsi laukomaan vasurillaan, mutta Pöyhönen veti jälleen pidemmän korren. Hurjan alkurynnistyksen jälkeen vieraat saivat vähän rauhoitettua tilannetta ja vaikka laivastonsiniset hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti kohti Klubi-päätyä, sai nuori joukkue estettyä pahimmat tilanteet.

Maalin jälkeen kotijoukkueen peli passivoitui ja Klubi pääsi ottamaan pallonhallintaa itselleen. AC Oulun puolustus toimi hyvin myös alhaisemmalla prässillä, vaikkakin noin 20 minuuttia omat hyökkäykset olivat kortilla. Ottelun ratkaisu nähtiin 78. minuutin kohdalla, kun Morin puski kulmapotkusta pallon verkkoon - maali oli henkisesti meksikolaiselle tärkeä, sillä muutaman ottelun kuiva kausi saatiin päätökseen. Ottelun lopussa nähtiin vielä kolme hyvää maalipaikkaan, joista kaksi päättyi Juhani Pennasen hyviin torjuntoihin AC Oulun maalilla ja yksi "varma" maalipaikka hukattiin toisessa päässä Jere Aallikon ja Morinin toimesta. Voiton myötä AC Oulu nousi sarjataulukossa sijalle viisi. Matkaa kärkikaksikkoon on 5-8 pistettä, mutta kolme peräkkäistä voittoa antavat uskoa joukkueen tekemiseen. Maanantaina 13. pelataan Raatissa kello 18. 30 todella tärkeä ottelu, kun sarjakärki EIF saapuu laivastonsinisten vieraaksi. AC Oulu odottaa kyseiseen otteluun kauden yleisöennätystä ja suosittelee kaikki ostamaan pääsyliput otteluun ennakkoon - ennakkoliput ovat myös edullisempia kuin portilta ostetut liput.

6. Ac oulu klubi 04.2008
  7. Samsung vähentää muovin käyttöä – siirtyy kierrätys- ja biopohjaisiin materiaaleihin | Mobiili.fi
  8. Ac oulu klubi 04.2015
  9. Tomaatti – Kasviopas | Plantagen
  10. Ac oulu klubi 04 16
  11. Ac oulu klubi 04 20
  12. Mikä on whatsapp

AC Oulu jatkoi väkevää peliä ja reilu kymmenen minuuttia avausosumasta Jair tuplasi vieraiden johdon Aleksi Gullstenin hankkimasta pilkusta. Vahvan ottelun pelannut Gullsten iski itse kauniilla viimeistelyllä oululaisten kolmannen osuman 63. peliminuutilla. AC Oulu onnistui jatkuvasti riistämään pallon Klubilta, ja isäntien hyökkäykset kuivuivat kasaan kerta toisensa jälkeen. Ottelussa pelattiin jo lisäaikaa, kun Klubille tuomittiin vapaapotku aivan AC Oulun rangaistusalueen rajalta. Pallon taakse asettui vaihdosta kentälle tullut Aleksandr Ivanov, joka toimitti pelivälineen loistavalla vedolla ohi vieraiden maalivahti Juhani Pennasen, sinetöiden loppulukemiksi 1-3. Tappion myötä Klubin ero sarjan toiseksi viimeisenä olevaan JJK:hon säilyi neljässä pisteessä. Klubi 04 pelaa seuraavan kerran lauantaina 29. 9. 2018, kun Helsinkiin vieraaksi saapuu AC Kajaani.