Itä Savo Uutiset

lauantai 11. 7. 2020 Elli, Noora, Nelli ja Eleonoora 1 Avainjuttu 2 3 Avainjuttu 4 Avainjuttu 5 Avainjuttu 6 7 8 9 10 20:07 Avainjuttu 19:12 18:35 Avainjuttu 17:49 Avainjuttu 14:35 Avainjuttu 13:00 12:00 Avainjuttu 11:51 10:37 10:00 Avainjuttu Avainjuttu Avainjuttu Avainjuttu

Itä savo uutiset and sons

Lapsiperheille avattu uusi sosiaalityöntekijän ajanvarauspalvelu julkaistu 30. 6. 2020 | päivitetty 30. 2020 Nyt voit varata ajan sähköisesti myös lapsiperheiden sosiaalityöntekijälle Voit ottaa yhteyttä lapsiperheiden sosiaalityöntekijään erilaisissa ongelmatilanteissa, kun sinulla on alaikäisiä lapsia. Ajan voi nyt varata myös sähköisesti netissä. Sosiaalityöntekijä voi auttaa sinua ja perhettäsi erilaisissa arjen ongelmissa ja kriiseissä kuten avioero, kuolema, päihteiden käyttö, taloudelliset ongelmat, vanhemmuuteen ja jaksamiseen liittyvät asiat. Kirjaudu tästä ajanvarauspalveluihin, lue … Lue lisää Savonrannan terveysaseman heinäkuun aukiolotiedote Savonrannan terveysasema on avoinna 6. -19. 7. 2020 ma, ti, to, pe klo 8-14 ja ke klo 7-14 ajanvarauksella puh. 015-527 7112 Vastaanotto ja neuvola ovat kiinni 20. – 2. 8. 2020 Vastaanoton asioissa voitte ottaa yhteyttä terveysaseman puhelinpalveluun, p. 015 527 7112 Päivystysapu p. 116117 Äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan asioissa voitte ottaa yhteyttä Kerimäen äitiysneuvolaan, p. 044 417 2329 Lastenneuvola -asioissa voitte ottaa … Lue lisää Ulkopaikkakuntalaiset tiedustelevat pääsyä Sosterin terveysasemille – maksusitoumus kotipaikkakunnalta tarvitaan kiireettömään hoitoon julkaistu 25.

Itä-Savo liitetään sote-uudistuksessa joko Etelä-Savoon tai Pohjois-Savoon. Savonlinna ja kolme muuta kuntaa saattavat vaihtaa maakuntaa sote-uudistuksessa. Kuvituskuva. Esa Huuhko / Yle Itä-Savon kohtalo vaikuttaa asukkaiden arkeen monessa muussakin mielessä kuin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hallitus julkisti viime viikolla sote-uudistuksen linjaukset. Linjauksissa jätettiin auki vielä se, mihin sote-maakuntaan Itä-Savo liitetään, Pohjois-Savoon vai Etelä-Savoon. Kyseessä ovat Itä-Savon sairaanhoitopiirin kunnat eli Savonlinna, Enonkoski, Rantasalmi ja Sulkava. Niissä asuu yhteensä noin 40 000 ihmistä. Suomessa on 90-luvulta asti pyritty siihen, että hallinnolliset aluejaot olisivat samat kuin viralliset maakuntajaot, sanoo valtiovarainministeriön finanssineuvos Tuomas Eriksson. – Koska tätä yhtenäisyyttä halutaan ylläpitää, pitää muuttaa myös maakuntajakoa, Eriksson kertoo. Äänestäjät ja ehdokkaat voivat vaihtua Jos Itä-Savo liittyisi Pohjois-Savon maakuntaan, se siirtyisi todennäköisesti Savo-Karjalan vaalipiiriin.

Myös ely-keskukset jakavat rahoitusta ja hallinnoivat erilaisia hankkeita. – Maakunta vaikuttaa siihen, paljonko aluekehitykseen on käytettävissä rahaa, sanoo valtiovarainministeriön finanssineuvos Tuomas Eriksson. Maakunnilla ei ole verotusoikeutta eikä sitä olla niille myöskään antamassa tässä uudistuksessa. Erikssonin mukaan kuntien ja asukkaiden määrä vaikuttaa kuitenkin siihen, miten paljon maakunnalla on rahaa käytettävissään. – Jos maakunnassa on vähemmän kuntia jäseninä, on myös vähemmän maksajia. Hallituksen esitys sote-uudistuksesta lähtee lausuntokierrokselle 15. kesäkuuta, ja lausuntokierros päättyy 25. syyskuuta. Itä-Savon suunta ratkaistaan sosiaali- ja terveysministeriön mukaan syksyllä, ennen kuin esitys annetaan eduskunnalle joulukuussa 2020. Juttua korjattu 9. 6. 2020 klo 9. 04: Finanssineuvos Teemu Eriksson työskentelee valtiovarainministeriössä, ei sosiaali- ja terveysministeriössä. Lue lisää: Tuntuuko, että sote-uudistus on laittanut aivot solmuun? 6 kysymystä ja vastausta, mistä pitkään vatvotussa sote-uudistuksessa on kyse 21 maakuntaa ja Helsinki sote-palveluiden ja pelastustoimen järjestäjiksi, tulossa oma verotusoikeus – Kiuru: "Nyt päätetty isot suuntaviivat" Analyysi: Uusi sote-malli ei murehdi säästöistä, mutta rahasta revennee vielä riitoja Essoten päättäjät pettyivät: sote-ministeriryhmän esityksessä Itä-Savon sairaanhoitopiiri ehdotetaan siirrettäväksi Pohjois-Savoon

Maakuntaraja Etelä-Savon ja Pohjois-Savon välillä siirtyy, jos sote-kiistaan ei löydy ratkaisua. sosiaali- ja terveyspalvelut 30. 6. Itä-Savon sairaanhoitopiirin Sosterin saamat valtionavustukset ovat Suomen pienimpiä. Valtion tuet 30. Essote tarjoaa Savonlinnan keskussairaalalle muun muassa työvoimaa ja ehdottaa sote-johdon jakamista yhdenvertaisesti Etelä-Savon kaupunkeihin. keskussairaalat 29. Uusia koronavirustapauksia ei ole todettu Etelä-Savon alueella yli kolmeen viikkoon. keskussairaalat 26. Koronarajoituksia on ryhdytty purkamaan pikku hiljaa. Etelä-Savo 22. Lopullinen maakuntajako ratkaistaan vasta syksyllä lausuntokierroksen jälkeen. maakunnat 16. Itä-Savon kunnat haluavat siirtyä Pohjois-Savoon, mutta keskusta ei halua hajottaa Etelä-Savoa. sote-uudistus 14. Itä-Savo liitetään sote-uudistuksessa joko Etelä-Savoon tai Pohjois-Savoon. sote-uudistus 9. Koronaepidemia näyttää talttuvan mutta sen varotoimet maksavat edelleen suuria summia sairaanhoitopiireille. Keski-Suomi 6. Uusi malli saa kiitosta siitä, että se on edellistä ratkaisua helpommin toteutettavissa.

sosiaali- ja terveyspalvelut 30. Luonnossa havaituista sairaista tai vammautuneista saimaannorpista on ilmoitettava Metsähallitukselle. saimaannorppa 30. Essote tarjoaa Savonlinnan keskussairaalalle muun muassa työvoimaa ja ehdottaa sote-johdon jakamista yhdenvertaisesti Etelä-Savon kaupunkeihin. keskussairaalat 29. Savonlinnan Oopperajuhlien ja Porin Jazzin vetäjät uskovat, että kulttuurin ja siihen liittyvien tapahtumien arvo nousee poikkeusolojen jälkeen. tapahtumat 28. Uittokausi kestää Saimaalla äitienpäivästä isänpäivään. metsäteollisuus 26. Maastopalo voi roihahtaa alkuun vaikka tupakan tumpista. metsäpalot 26. Lämpimin yö oli Rantasalmella, jossa mitattiin peräti 24, 5 astetta. Lämpimät yöt 26. Risteilyjen lisäksi Mikko toimii info- ja tapahtumapisteenä ollessaan laiturissa. Saimaa 25. Tänä vuonna tarkastettavien tilojen joukossa on enemmän esimerkiksi marjatiloja. maataloustuki 25. Koronaviruksen aiheuttamat muutokset työmarkkinoilla näkyivät toukokuun lopussa. työttömyys 25. Heinäkuun lopussa kuullaan Mustalaisruhtinatar-operetti ja Valkyyria-oopperan ensimmäinen ja Tannhäuser-oopperan kolmas näytös.

Itä savo uutiset savonlinna

  • Kuntosali kaisla joensuu
  • Jalkahoito helsinki
  • Tv uutiset
  • Suomi viro sanakirja
  • Itä savo uutiset and sons
  • Neulottu poncho lapselle
  • Itä savo uutiset and ryan
  • Uutiset
  • Hyvä qr lukija android number
  • Itä savo uutiset island
  • Tahdon rakastella sinua chords
  • Itä savo uutiset group

sote-uudistus 5. Puheenjohtaja Aira Kietäväinen: "Pohjaesitys näyttäytyy hallitusohjelman vastaisena toimena ja isona tappiona Etelä-Savolle". sosiaali- ja terveyspalvelut 5. Edellisen kerran uusia tartuntoja todettiin Essoten alueella yhdeksän päivää sitten. Etelä-Savo 29. 5. Tartunnat ovat peräisin Suomen rajojen ulkopuolelta. koronavirus 25. Positiivisen näytteen antaneen henkilön tartuntaketju on selvitetty, ja muutamat altistuneet on ohjattu karanteeniin odottamaan tuloksia omista näytteistään. koronavirus 22. Nyt todetut tartunnat liittyvät toisiinsa, ja niiden tartuntaketjuja jäljitetään. koronavirus 20. Jyväskylän Palokassa syttyi perjantaina laaja kerrostalopalo, jota sammutettiin vielä lauantaiaamuna. Kolmesta talosta evakuoitiin yhteensä 168 ihmistä. tulipalot 16:18 Karanteeni jouduttiin määräämään laajaksi, koska sairastuneen lapsen kontakteja on vaikea määrittää. koronavirus 16:08 Listasimme syitä, miksi Ruotsissa koronatilanne pääsi ryöpsähtämään pahemmin kuin Suomessa. koronavirus 17:09

Kaupunginjohtaja Janne Laine perustelee suositusta lehdessä muun muassa koulukyytien tartuntariskillä. koululaiset 14. 5. 2020 klo 07. 01 päivitetty 14. 2020 klo 08. 43 Koulukyytien järjestely riittävillä turvaväleillä on aiheuttanut päänvaivaa eri puolilla Suomea. Kuvituskuva. Toni Pitkänen / Yle Sanomalehti Itä-Savo uutisoi Savonlinnan kaupungin antaneen suosituksen (siirryt toiseen palveluun), että pääkaupunkiseudulla tai Kemi–Torniossa vierailleet lapset jäisivät kahdeksi viikoksi pois koulun lähiopetuksesta tai varhaiskasvatuksesta koronaviruksen tartuntavaaran vuoksi. Lehden mukaan päätös suosituksesta on tehty kaupungin valmiusjohtoryhmässä kaupunginjohtaja Janne Laineen johdolla. Hänen mukaansa suosituksella pyritään suojelemaan väestön terveyttä, koska Savonlinnan seudulla koronavirustartuntoja ei ole tullut lisää. Itä-Savon sairaanhoitopiirissä Sosterissa on todettu tähän mennessä kymmenen koronavirustapausta, ja viimeisin tartuntatapaus todettiin huhtikuun lopulla. Kemin ja Tornion alueella on todettu noin sata koronavirustartuntaa, ja Uudellamaalla tartuntatapauksia on eniten Suomessa.

9. saakka. Tavoiteaikataulun mukaan eduskunta käsittelee hallituksen esityksen tämän vuoden loppuun mennessä. Sosterin tahtotilana on olla osana Pohjois-Savoa. … Lue lisää Sosterin palvelutaloissa ja sairaalan osastoilla omaisten vierailut ovat sallittuja henkilökunnan ohjeistusta noudattaen julkaistu 22. 2020 päivitetty 22. 2020 Itä-Savon sairaanhoitopiirissä Sosterissa omaisten vierailut palvelutaloissa ovat sallittu tästä päivästä 22. 2020 alkaen valtioneuvoston linjausten mukaisesti. Keskussairaalan vuodeosastoilla, geriatrisella vuodeosastolla ja kuntoutusosastoilla 1 ja 2 vierailut sallittiin 18. 2020 alkaen. Rauhallisen koronavirustilanteen vuoksi valtioneuvosto lievensi voimassa ollutta ympärivuorokautisten hoidon toimintayksiköiden vierailukieltoa linjauksessaan 17. 2020. Pääsääntöisesti pääsy yksiköihin on edelleen rajattu vain henkilökuntaan, mutta jatkossa vierailumahdollisuus järjestetään. – Sosterissa … Lue lisää TIEDOTE: Sosterin sairaalan vuodeosastoilla, geriatrisella vuodeosastolla ja kuntoutusosastoilla 1 ja 2 vierailut sallitaan 18.

Wed, 01 Sep 2021 09:47:10 +0000