Helsingin Yliopisto Tulostaminen Omalta Koneelta

Kyseessä on pilotti, jonka toivotaan antavan esimerkin tekijänoikeuksien alaisten aineistojen lisensoinnista tutkimuskäyttöön. Pilottihankkeen kokemukset ja tutkijoilta saatu palaute tulevat olemaan keskeisellä sijalla aineistojen jatkokäytöstä neuvoteltaessa. Tavoitteena on siis kehittää sopimusmalleja siten, että ne olisivat tutkimuskäytön kannalta tarkoituksenmukaisia ja edistäisivät digitaalisen tiedon avaamista, louhimista ja saatavuutta jatkossakin. Yhteysosoite: Verkkosivu ja aineistolistaus: Lähteet: [ 1] Haka-sopimus Kopiosto-Kansalliskirjasto 3. 5. 2018. Vain sisäiseen käyttöön. Viitattu 17. 9. 2018. Kirjoittajien yhteystiedot Jussi-Pekka Hakkarainen, tietoasiantuntija Kansalliskirjasto, tutkimuskirjasto Unioninkatu 36, 00014 Helsingin yliopisto jussi-pekka. hakkarainen [at] Tuula Pääkkönen, tietojärjestelmäasiantuntija Saimaankatu 6, 50100 Mikkeli akkonen [at] Juha Rautiainen, tietojärjestelmäasiantuntija sähköposti: juha. rautiainen [at]

Helsingin yliopisto tulostaminen malta koneelta 2017

Kirjastokioskeilta et pääse vapaasti internetiin etkä voi työstää niillä omia tiedostojasi. Omalta laitteelta ja kirjastokioskilta voit tulostaa Print-in-City-palvelun avulla. Tulostaminen ilman yliopiston käyttäjätunnuksia Kirjastokioskilta Kirjastokioskilta voit tulostaa Print-in-City-palveluun tai tallentaa omalle muistitikulle PDF-dokumentteja tai HTML-sivuja. Tulostuksessa oletusvalintana on mustavalkoinen ja kaksipuoleinen printti. Jos haluat yksipuoleisen tai värillisen tulosteen, valitse ne erikseen Print-in-City-palvelussa. Muistitikulle tallennettaessa tiedosto ladataan kioskin välimuistiin, ja siirretään sieltä tikulle resurssienhallintaikkunassa ( File Manager). Välimuisti tyhjenee automaattisesti, kun suljet selaimen ikkunan tai kun kioskia ei käytetä kahteen minuuttiin. Ensimmäinen tulostuskerta Kun tulostat ensimmäisen kerran Print-in-City-palvelulla, sinun täytyy rekisteröityä ja ostaa tulostussaldoa. Huom! Kirjastokioskeilta voi kirjautua Print-in-City-palveluun vain tulostamista varten.

Helsingin yliopistolla on käytössä etäkäytettävä työpöytä (VDI-ympäristö), jota käytetään VMware-asiakasohjelmalla. Etäkäytettävässä työpöydässä voidaan käyttää kaikkia muitakin ohjelmia samoin kuin perinteisessä yliopiston työasemassa. Löydät asennusohjeen Helpdesk-sivustolta.

Suurin osa käyttöön... on kuitenkin eroja järjestelmien välillä. Kootut ohjeet paikallisen palvelun käyttäjille. Takaisin alkuun... Kirjautuminen ja yhteydet Kirjautuminen ja yhteydet / Verkkoyhteydet... Pulse Secure -niminen VPN-asiakasohjelma. Lue myös ohjeet Yhteydet yliopiston ulkopuolelta ja Etätyöpöytä. Helsingin yliopiston palveluiden etäkäytöstä... (oma Mac-kannettava) Pulse Secure (iPad, iPhone ja iPod) Pulse Secure (Android) Takaisin alkuun... VPN-yhteyden avulla. Kotihakemiston etäkäyttö- ohje Opiskelijan digitaidoissa Kotihakemiston etäkäyttäminen... Kirjautuminen ja yhteydet / Käyttäjätunnus... tai opintojensa suorittamiseksi käyttäjätunnuksen ja siihen liittyvän salasanan Helsingin yliopiston tietojärjestelmien... WebOodiin. Muita tunnuksia ovat esimerkiksi kurssi- ja konferenssitunnukset, vierailijoille tarkoitetut tunnukset ja maksulliset... mukaisesti. HUOM:Avoimen yliopiston opiskelijoiden ohje on Avoimen yliopiston sivuilla täällä. Kaikki muut... ym. poissaolevaksi ilmoittautuminen (Opiskelijan ohjeet) Henkilökunta Henkilökunnan käyttäjätunnukset ovat voimassa... Kirjautuminen ja yhteydet / Verkkoyhteydet... ryhmä- tai kotihakemistosi yliopiston ulkopuolelta?

Nyt myös Munkan kirjastossa on otettu käyttöön itsepalvelutulostus. Voit tulostaa omalta laitteeltasi PDF-tiedostoja (mm. lento- ja pääsyliput) kirjaston printterille. 1. Rekisteröidy omalla koneella tai laitteella osoitteessa:. Tarkat ohjeet saat klikkaamalla keltaista kysymysmerkkiä. 2. Pääset kirjautumaan palveluun, kun olet varmistanut sähköpostiosoitteesi sinulle saapuneesta viestistä. Vahvista sähköpostiosoitteesi vahvistusviestin linkistä. Käytä vahvistukseen luomaasi käyttäjätunnusta ja salasanaa. 3. Lähetä PDF-tiedostosi osoitteeseen:. Saat viestin, kun tiedostosi on tulostuspisteellä jonossa. Kätevää ja helppoa - tervetuloa testaamaan! Viimeksi päivitetty 18. 12. 2015

Sivun alkuun

  • Helsingin yliopisto tulostaminen malta koneelta days
  • Helsingin yliopisto tulostaminen malta koneelta visit
  • Helsingin yliopisto tulostaminen malta koneelta
  • Tulostaminen | ICT-palvelut
Mon, 30 Aug 2021 21:03:15 +0000