Helppoja Virkkaus Ohjeita: Helppoja Virkkausohjeita Aloittelijalle

  1. Helppoja virkkausohjeita
  2. Oiskos helppoja virkkaus tai kutomis ohjeita - Askartelu ja käsityö - Suomi24 Keskustelut
  3. Helppoja virkkaus ohjeita
  4. Virkkaus | Tuulia design. Tekemisen iloa sinulle.

Kaivoin taas uusia liinamalleja netistä, kun kaipailin ideoita. Pistän nämä tänne itsellenikin samalla muistiin. :) Pineapple doily @ Needlecrafts, pdf-muodossa Toinen Pineapple doily @ Needlecrafts, pdf-muodossa Rising sun @ NDSU Libraries Star in a snowflake @ NDSU Libraries Kolmas Pineapple doily @ Talking Crochet

Helppoja virkkausohjeita

Virkatun ruusun terälehdet kasvavat kerros kerrokselta. Kaksi ruusua yhdistämällä syntyy hempeä ruusukukkaro. Pehmeä pipo sopii jokaisen päähän. Lisäksi sen virkkaaminen on ihanan helppoa! Pipolle voi olla käyttöä myös Suomen viileinä kesäiltoina, kun ei millään malta mennä nukkumaan. Söpöllä pikku sydämellä voi kertoa sanoitta viestin. Valitse koukku sen mukaan, miten suuren sydämen aiot tehdä. Puuvillalangasta virkattu koriste sopii myös kattausta kaunistamaan. Pikkuisen kissakukkaron voi ripustaa lenkistä vaikkapa eteisen naulaan avainkukkaroksi. Pieni kissanystävä kuljettelee kukkaroa somasti ranteessaan. Koskaan ei voi olla liian ajoissa: joululahjojen tekemisen voi hyvin aloittaa vaikka kesälomalla! Tamperelainen Jenny Alhonen suunnitteli kätevät lapaset, joilla hipaisunäytöllisten laitteiden käyttö sujuu pakkasellakin. Ne virkataan kaksinkertaisesta langasta. Seuraa meitä Facebookissa Sisältö jatkuu mainoksen alla

helppoja virkkausohjeita lapsille

Oiskos helppoja virkkaus tai kutomis ohjeita - Askartelu ja käsityö - Suomi24 Keskustelut

Langat ja kuteet Katso langat ja kuteet virkkaukseen! Virkkaa oma matto! Virkattu matto on persoonallinen mauste kodin sisustukseen. Katso Lankavan ilmaiset ohjeet! Virkkaustarvikkeet Katso tarvikkeet virkkaukseen! Kaikki virkkausohjeet Tutustu inspiroiviin virkkausohjeisiin! Virkkauskirjat Tutustu virkkauskirjojen maailmaan! Virkatut korit Virkattu kori on käytännöllinen säilytin - Lankavan ohjeet löydät täältä! Virkkaatko pitsiliinoja, sängynpeittoja, koreja, mattoja, laukkuja vai asusteita? Virkkaus on yksi suosituimmista käsityömuodoista tällä hetkellä. Virkkauksen ovat löytäneet varsinkin sisustajat. Virkattu matto tai virkattu kori voi olla kosin sisustuksen kohokohta. Kudevirkkaus on nopeaa ja hauskaa! Virkkausta on tehnyt tunnetuksi myös Molla Mills, joka on on tehnyt tunnetuksi kirjovirkkaustekniikan. Lankavan valikoimista löydät virkkaukseen sopivat langat, kuteet, virkkuukoukut ja tarvikkeet. Muista myös ilmaiset virkkausmallit!

Sivusto englanninkielinen. Älä hätäänny ruudulle tulevasta mainoksesta ostaa mallikirjoja, vaan katso oikea yläkulmaa, siellä on valikko "Patterns and Tutorials". Valitse alasvetovalikosta mieleisesi aihe, esim. edgings = reunapitsit. Ohjeet mallipiiroksina. Nykyään sivulle on ängetty mainoksia aika paljon, linkkiä ladata ohje saa hakea. Yarnspirations/Bernat/Yes Yes shawl 4) Sivusto, jossa usean lankavalmistajan malleja englanniksi. Mukana mm. Patons, Bernat, Caron. Linkistä pääset suoraan virkkauksen ilmaismalleihin. Kannattaa rajata hakua edelleen, koska malleja on tuhottoman paljon (vieritä sivua ylös, niin haku tulee näkyviin) 5) Edellisen sivuston listaus Caronin vanhan Naturally- sarjan lankojen ohjeista. Täällä kauniita malleja. 6) "a free crochet pattern directory" Kiva englanninkielinen virkkaussivusto! Kokoo yhteen eri harrastajien ja suunnittelijoiden virkkauksia & ohjeita esim. blogeista. Plussaa ovat videotutoriaalit, joita on erilaisista tekniikoista, silmukoista, pinnoista.

Helppoja virkkaus ohjeita

  • Huojuva torni peli peltirasiassa | Karkkainen.com verkkokauppa
  • Virkkauksen alkeet: aloitussilmukka, ketjusilmukka, kiinteä ja pylväs - Kotiliesi.fi
  • Virkkauksen alkeet - YouTube
  • Ilmaisia virkkausmalleja netissä - Dii leipoo ja virkkaa :) - Vuodatus.net -
  • Helppoja virkkausohjeita aloittelijalle
  • ¤ Pallosilmukka ¤: Ilmaisia virkkausmalleja ja virkkausohjeita netissä
  • Artikkelit avainsanalla virkkaus | Kodin Kuvalehti
  • Virkkauksen alkeet 1 | Anna.fi
helppoja virkkausohjeita

Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

Virkkaus | Tuulia design. Tekemisen iloa sinulle.

TILAA KODIN KUVALEHDEN UUTISKIRJE Saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka tiistai ja perjantai. Tilaa uutiskirje Saat tuoreimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Kiinteä silmukka = ks Kierrä lanka koukulle ja vedä se silmukan läpi (kuten kuvassa on jo tehty). Koukulla on nyt kaksi silmukkaa. Kierrä lanka taas koukulle ja vedä se kummankin koukulla olevan silmukan läpi. Näin kiinteä silmukka on valmis. Kuvassa on virkattu kiinteitä silmukoita suorana kappaleena, eli tasona. Kun virkkaat niitä kehässä pyöreänä, esim. pipoa tehdessäsi, on pinta vähän erinäköistä. Virkkuuohjeessa kiinteän silmukka selitetään seuraavasti: Pistä koukku edelliseen kerrokseen, kierrä lanka koukulle ja vedä läpi, kierrä lanka koukulle ja vedä kahden koukulla olevan silmukan läpi. Kiinteän silmukan piirrossymboli on yleensä V, mutta se voi vaihdella mallivirkkauksesta riippuen. Kiinteän silmukan virkkaaminen videolla Kuvan helminauhan pyörylöissä on aluksi virkattu ketjusilmukoista kehä ja siihen kiinteitä silmukoita. Toista pyörylää varten virkataan ketjusilmukkanauhaa, jonka päästä muodostetaan taas uusi kehä. Kun kehällä on virkattu puolet kiinteistä silmukoista, niin kiinnitä pyörylä piilosilmukalla edelliseen pyörylään (kuten kuvassa) tai jos pyörylöitä on vähän harvemmassa, niin kiinnitä silloin ketjusilmukkanauhaan.

helppoja virkkaus ohjeita
  1. Yllaes levi hiihto
  2. Myydään kyllästettyjä pylväitä karaoke
Tue, 31 Aug 2021 01:17:48 +0000