Kasviväri Pois Hiuksista

Vasemmalla kuva ennen värjäystä ja oikealla heti värjäyksen jälkeen – huomaa miten kaunis väri on hiusten pituudessa, vaikka edellisestä värjäyksestä on kulunut yli kaksi kuukautta. Kuvat heti värjäyksen jälkeen luonnonvalossa Vasemmalla kuva seuraavana päivänä värjäyksestä ja oikealla kaksi viikkoa värjäyksen jälkeen. Miksi hiuksiin voi tulla vihreä vivahde kasvivärjäyksen seurauksena? Ruskeat ja tummat sävyt saadaan aikaan indigo-nimisellä kasvilla. Tummissa kasviväreissä väri vihertää yleensä aina aluksi vähän – mitä tummempi väri, sitä enemmän. Jos hiusten oma pohjasävy on hyvin vaalea tai harmaa, indigo luo tällöin helpommin hiuksiin vihertävän sävyn. Vihreys häviää väristä parin päivän sisällä, kun väri jatkaa kehittymistään, joten sitä ei pidä pelästyä. Kasviväri mukautuu aina oman pohjan tummuuden mukaan, joten sävyt ovat aina uniikkeja, joka on tärkeä muistaa. Sama sävy ei näytä samalta sinun hiuksissa kuin kaverilla. Kysy aina vinkkejä ammattilaiselta eli koulutetulta ekokampaajalta, jos jokin kasvivärjäyksessä mietityttää.

Gps pois

indigo Testissä Cultivator's -kasvivärit Kasvivärjäykset – kuvat ennen ja jälkeen OSA 1 Kasvivärjäykset – kuvat ennen ja jälkeen OSA 2

Nopeampiakin kasvihiusvärejä on markkinoilla kuten Cultivators-värit, joiden vaikutusaika vastaa perinteisiä hiusvärejä. Värjätessä kannattaa myös olla huolellinen. Oman kokemukseni mukaan hennalla värjätessä hiusvärimassaa voi levitettäessä helposti pudota myös lattialle, joten kaakelit kannattaa suojata vaikka sanomalehdillä. 4. Toimii hiushoitona Kasvivärit eivät rasita hiuksia – päinvastoin hennaus toimii hiushoitona. Jos ei halua juurikaan sävyä, voi pelkällä Cassialla tehdä hiuksille kiiltoa antavan hoidon. Cassia-kasvilla värjäämisestä ei hiuksiin jää juuri mitään sävyä. Sillä voidaan siis myös "laimentaa" henna-jauhetta ja näin saada aikaiseksi vaaleampi punertava sävy. 5. Kasvivärit ovat hyvin pysyviä Kasvivärejä ei välttämättä pysty poistamaan värinpoistolla. Jos hiusten värjäämisessä on käytetty myös indigoa, on usein värinpoiston jälkeen lopputuloksena vihreä. Hennaukseen ei kannata siis lähteä hetken mielijohteesta. Väristä saattaa päästä eroon vain saksilla. Pysyvyyden etuna on se, että kasvivärillä pystyy peittämään myös harmaat.

Jos hiukset vihertävät vielä tämän jälkeen, pese hiukset parin päivän kuluttua. Mikäli tämäkään ei auta, värjää hiukset joko pelkällä cassialla tai sekoittamalla hennaa ja cassiaa suhteessa 1:1. Kuten mainitsin, tyvikasvuni on saanut muutaman kerran ruskeilla kasviväreillä vihertävän vivahteen, mutta itselläni vihreys on kadonnut itsestään yhdessä yössä ja väri on tekeytynyt kunnolla vasta pari päivää värjäyksen jälkeen. Pitääkö hiukset pestä shampoolla ja hoitoaineella kasvivärjäyksen yhteydessä? Kasvivärin pois huuhtelun jälkeen hiukset tulee pestä shampoolla ja hoitoaineella. Kasvivärit ovat jauhemaisia ja veden kanssa sekoitettu värimassa takertuu hiuksiin todella tiiviisti. Huuhtele ensin hiuksen huolellisesti ja pese ne sitten reilulla shampookäsittelyllä ja käytä lopuksi hoitoainetta. Shampoopesusta huolimatta väri jatkaa tekeytymistään ja kannattaakin käyttää tummia pyyhkeitä 1-2 viikkoa värjäyksen jälkeen, jotta ne eivät sotkeudu pesun yhteydessä. Tässä välissä tuleekin mieleen siis huomauttaa, että kaikkien kasvivärien muodostamat värimassat ovat vihreitä ja jos hiukset vain huuhtelee vedellä, saattaa tuota vihreä jauhemassaa jäädä vielä hiuksiin, mikä tietenkin tuo vihreän sävyn kutreille.

  1. Nokia 5 suojakotelo power
  2. Rappaustekniikka Laurell Oy | Suomen Julkisivu-Urakoitsijat ry
  3. Gps pois
  4. Pörhön autoliike iisalmi
  5. Oulun Sähkötek Oy | Elfin

(Jostain syystä Cultivator's ohjeistaa, ettei hiuksia tulisi pestä shampoolla värin huuhtelun yhteydessä, mutta itse en tätä ohjetta noudattaisi, kuten eivät tuntemani ekokampaajatkaan. ) Cultivator's hiusvärit ovat saatavilla mm. Ruohonjuuresta, Sokoksista ja Prismoista. Ruohonjuuressa on 30. 9. 2019 asti hiusväritarjous: kaikki Cultivator'sin hiusvärit maksavat 11, 90 € (norm. 14, 95 €). Pääset ostoksille Ruohonjuuren verkkokauppaan tästä. Millaisia kokemuksia teillä on kasvivärjäyksestä? Värjäättekö hiukset kotona vai ekokampaajalla? Onko sinulla ollut aluksi vaikeuksia sopivan värin kanssa, mutta lopulta on löytynyt sen oikea sävy? Kuvat Richard Isaac (paitsi kännykkäräpsyt minun ja Marin ottamia) Avainsanat: Cultivator's, Ekokampaamo, Hiusvärit, House of Organic

Savivaalennus on tällä hetkellä selkeästi yksi kysytyimmistä palveluista. Kuitenkin monelle kyseessä on vielä uusi käsite ja ajattelinkin että haluan avata tätä aihetta hiukan tarkemmin. Ihan ensimmäisenä aloitetaan siitä, että savivaalennus ei ole kasviväri – kasviväreillä ei ole mahdollistaa vaalentaa hiuksen omaa pigmenttiä. Sen sijan, savivaalennus on ekologinen tapa vaalentaa hiusta, sillä se on biohajoavaa. Savivaalennusaine koostuu ainoastaan kolmesta ainesosasta, näin sen INCI (ainesosaluettelo) on hyvin yksinkerainen tulkita. Savivaalennustuotteita on tällä hetkellä saatavilla kahdelta valmistajalta: ruotsista tuleva rasoul saveen pohjautuva La Cortier sekä kotimainen MAA earth made, joka puolestaan on kaolinsavi pohjainen tuote. Miten nämä kaksi tuotetta eroavat toisistaan? Molemmissa on savea, mutta savet ovat erilaisia. Rasoulsavi on marokkolainen saippuasavi, ja se on olemukseltaan rasvainen ja vaahtoutuva. Sen ph-arvo on 6, eli se on hellävarainen ja hoitava. Kaolinsavi eli valkosavi on muista savista poiketen valkoista sillä se ei sisällä rautaoksidia.

Mon, 30 Aug 2021 14:15:44 +0000