Väestöliitto Hyvä Kysymys

Sisältöjen kirjo on laaja, kun palveluntuottajina on useita eri järjestöjä. Sisällön laatu Palvelu tarjoaa laadukasta sisältöä eri järjestöjen ammattilaisilta. Sisältörakenne koostuu kohderyhmistä, aihealueista, palveluista. Sisältö on kuratoitua ja sisällön laatu on korkealaatuista. Sisällön laadussa tarkkaillaan tekstin selkeyden ja luettavuuden lisäksi kuvien kokoa, saavutettavuutta sekä rikkinäisiä linkkejä. Ylläpito Sivuston ylläpito on pyritty tekemään sisällön ja palvelujen tuottajille mahdollisimman helpoksi. Sisällönsyöttö on ratkaistu järjestökohtaisilla räätälöidyillä näkymillä ja eri käyttäjätasoilla. Tämä mahdollistaa saman palvelun käytön usean eri järjestön ja käyttäjätason välillä ja ylläpito säilyy yksittäiselle käyttäjälle selkeänä ja johdonmukaisena. Uusi verkkopalvelu on otettu hyvin vastaan Hyvä kysymys -verkkopalvelu julkaistiin aluksi beta-versiona, jolloin palveluja koekäytettiin. Sivustoa ei mainostettu voimakkaasti 2019, mutta hyvän hakukoneoptimoinnin avulla käyttäjämäärät nousivat jo beta-vaiheessa yllättävän korkealle ja ensimmäisen vuoden aikana saavutettiin jo puoli miljoonaa uutta käyttäjää.

Väestöliitto

hyvä hotelli

Väestöliitto tarjoaa yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa tukea ja apua ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Suomessa on paljon järjestöjä, jotka tarjoavat apua eri elämäntilanteissa, ja Hyvä kysymys -verkkopalvelu kokoaa näistä 36 järjestön palvelut saman sivuston alle. Palvelu tarjoaa maksutonta palvelua ja tietoa, kun elämä askarruttaa. Hyvä kysymys -verkkopalvelu tarjoaa paljon eri ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyviä palveluja ja toimintoja. Loppukäyttäjä voi käyttää osaa palveluista kirjautumatta ja osaan toiminnoista vaaditaan kirjautuminen nimimerkillä. Tutustu palveluun Reaaliaikaiset chatit Sivustolla on toteutettu erilaisia chattejä eri tarpeisiin. Ryhmächattejä järjestetään viikoittain eri kohderyhmille eri aihealueista. Jos ryhmächat ei ole mieleinen tai haluaa keskustella asiantuntijan kanssa kahden kesken, voi ajanvarauschatistä etsiä itselleen sopivan ajan. Tarjolla on eri alojen asiantuntijoita ja psykoterapeutteja. Järjestöt tarjoavat päivystyschattejä viikoittain vaikkapa nuorten elämään liittyvissä asioissa ja arjen, vanhemmuuden tai parisuhteen askarruttaviin kysymyksiin.

Väestöliitto hyvä kysymys

hyvä suomi translation
  1. Hyvä kannettava tietokone
  2. Hyvä paistinpannu
  3. Hyvä meikkivoide
  4. Väestöliitto hyvä kysymys remix
  5. Nyhtökaura englanniksi

Väestöliitto tarjoaa yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa tukea ja apua ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Suomessa on paljon järjestöjä, jotka tarjoavat apua eri elämäntilanteissa, ja Hyvä kysymys -verkkopalvelu kokoaa näistä 36 järjestön palvelut saman sivuston alle. Palvelu tarjoaa maksutonta palvelua ja tietoa, kun elämä askarruttaa. Hyvä kysymys -verkkopalvelu tarjoaa paljon eri ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin liittyviä palveluja ja toimintoja. Loppukäyttäjä voi käyttää osaa palveluista kirjautumatta ja osaan toiminnoista vaaditaan kirjautuminen nimimerkillä. Tutustu palveluun! Tärkeimpiä toiminnallisuuksia Reaaliaikaiset chatit Sivustolla on toteutettu erilaisia chattejä eri tarpeisiin. Ryhmächattejä järjestetään viikoittain eri kohderyhmille eri aihealueista. Jos ryhmächat ei ole mieleinen tai haluaa keskustella asiantuntijan kanssa kahden kesken, voi ajanvarauschatistä etsiä itselleen sopivan ajan. Tarjolla on eri alojen asiantuntijoita ja psykoterapeutteja.

  1. Mitä unipolygrafia kertoo
  2. Juustokakku mango
  3. Vakuutus auto
  4. Yamaha 20 hv sähköstartti 5
  5. Weather seinäjoki
Mon, 30 Aug 2021 14:43:41 +0000