Sonera Kaapeli Häiriö, Sonera Häiriö - Sonera - Suomi24 Keskustelut

Taloyhtiöille Sonera ryhtyy tarjoamaan omia kaapelitelevisiopalveluitaan. Kuluttajille Sonera markkinoi laajakaistatelevisiota eli kirjainlyhenne iptv:tä. – Tähän tuomme loppuvuonna oman termimme, Weckström paljastaa. Sonera aloittaa kaapelitv-palveluissa aggressiivisen hintakilpailun. Weckström mainostaa Soneran tarjoavan televisiopalveluita puolta edullisemmalla hinnalla kuin nykyiset operaattorit. Soneran kanavavalikoima kattaa aluksi 18 peruskanavaa. Maksullisia tv-kanavia on satakunta ja teräväpiirtokanavia 13. Hoas vaihtaa kaapelioperaattoria Palvelun julkistamisen yhteydessä Sonera kertoi ensimmäisestä pääkaupunkiseudun suurasiakkaastaan. Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas siirtyy Soneran kaapelitelevisio-asiakkaaksi tämän talven aikana. Sopimus tarkoittaa käytännössä sitä, että aiemmat palvelut lakkaavat toimimasta ja tilalle tulee Soneran kaapelitelevisio. Yhdessä antennisisäverkossa ei voi toimia kahta eri kaapelioperaattoria. Jos taloyhtiön asukkaat haluavat katsella kaapelitelevision maksullisia televisio-ohjelmia, he joutuvat hankkimaan palvelut Soneralta ja virittämään digiboksinsa uudelleen.

Rocksmith kaapeli

  1. Qstock 2019 ohjelma
  2. Miten syöpää voi ehkäistä nhat
  3. Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
  4. Angelina jolie lapset
  5. Ethernet kaapeli
  6. Leader cla vihreä tee images
  7. Kaapeli

Sonera kaapeli tv häiriö

Soneran tiistain laaja mobiiliverkon häiriö aiheutui useamman muutostyön ennakoimattomana yhteisvaikutuksena. - Aamuyöllä jouduttiin uudelleenkäynnistämään mobiilidatayhteyksiä hoitava järjestelmä siihen liittyvien tietokantojen kuormituksen vuoksi. Ylikuormittuminen olisi vaarantanut mobiilidatapalveluiden vakaan toiminnan, Soneralta kerrotaan. Uudelleenkäynnistäminen on tavanomainen toimenpide, jonka jälkeen järjestelmään yhteydessä olleet liittymät rekisteröityvät takaisin verkkoon. - Poikkeuksellisesti kaikki liittymät eivät kuitenkaan pystyneet rekisteröitymään, koska muiden huoltotoimenpiteiden vuoksi kaikki verkon kapasiteetti ei ollut käytössä. Järjestelmässä olevien verkkolaitteiden olisi kuitenkin pitänyt pystyä kapasiteettinsa ja ominaisuuksiensa puolesta käsittelemään liittymien rekisteröitymisruuhka. Häiriön aiheuttanut ruuhkautuminen oli yhden järjestelmän uudelleenkäynnistämisen ja muiden huoltotoimenpiteiden ennakoimaton seuraus. Häiriö ratkesi, kun Sonera palautti kaiken käytössä olevan verkkokapasiteetin uudelleen käyttöön ja rekisteröi kaikki liittymät takaisin verkkoon.

Sonera: Tiistain laajan häiriön syy selvitetty

Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

Kaapeli-TV:n hinnasto | KAISAnet

Soneran kaapeli-television verkossa esiintyy häiriöitä keskiviikkona. Sonera valmistautuu laajentamaan kaapeli-television palveluvalikoimaa ja huoltotöiden vuoksi TV-kuvassa saattaa esiintyä katkoksia koko päivän ajan. Sonera 11. 11. 2009 klo 06. 26 päivitetty 11. 52 YLE Koko Suomen kattavat huoltotyöt aiheuttavat katkoksia kaapeli-tv-palveluissa keskiviikkona ainakin kello 16 asti. Jos TV-kanavat eivät näy tämän jälkeen, Sonera suosittelee irroittamaan digivastaanottimen virtajohdon puolen minuutin ajaksi ja käynnistämään laitteen sen jälkeen uudelleen. Sonera kehottaa myös tarkistamaan, että antennikaapelit ja muut laitteiden väliset johdot ovat ehjät ja kunnolla paikoillaan. Jos TV-kanavat eivät edelleenkään näy, kehotetaan vastaanottimeen tehdasasetukset palauttamaan ja hakemaan kanavat tarvittaessa uudelleen. Sonera pyytää ilmoittamaan vikapalveluun jos TV-kanavat eivät näy toimenpiteiden jälkeen. Soneran vikapalvelun numero on 0206 90101 (mpm/pvm). Lähteet: YLE Perämeri Tilaa Ylen uutiskirjeitä!

Aux kaapeli

Kaapeli-TV:n hinnasto | KAISAnet Etusivu Kotiin Nettiliittymät Kiinteä laajakaista Kaisa Vauhti Kaisa Vauhti+ Kaisa Viihde Kaisa Viihde+ Kaisa Mahti Kaisa Mahti+ Kaisa Opiskelija Kaisa Asuntokaista Tilaa Asuntokaista Taloyhtiöille Asunto-osakeyhtiöt Rakentajille ja isännöitsijöille Asukkaille Lisäpalvelut Sähköpostipalvelu Laajakaistan nopeustesti Millainen netti on tarpeisiisi riittävä?

Soneralla oli vuoden 2013 lopussa 4, 5 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta. Soneran palveluksessa työskentelee 3 500 henkilöä, ja yhtiö toimii noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla Venäjä ja Turkki mukaan lukien, sekä Espanjassa

2 22. 2008 11:19 < kallev > QUE! kuka on suvi anne linden? Ite en ainakaan muista ku Suvi-Anne Siimeksen ja Suvi Lindenin 22. 2008 11:00 22. 2008 10:16 22. 2008 08:51 < Neponen_ > toi maksaa saatana metriltä melkee kakskymppiä! 1 22. 2008 00:24 < seso > Kuparikelat ne vasta arvokkaita on 21. 2008 23:28 < Ouch > Pirun kallista tavaraa on. Mitä itse olen kuullut, niin tuo pätkä maksaisi jotain 100 000e luokkaa? 21. 2008 22:39 < bona90 > juu käytihin sinne laneihin vetämäsä kaapeli:3 21. 2008 22:28 < jlo82 > Sonera säästää. :D 21. 2008 21:49 < Akroni > Itelläki käyny joskus mielessä käydä pöllimässä valokaapelia ko niitähän tuolla nuo vetää. Lohtajan lähellä asun. 21. 2008 21:40 < Tilla > mummola lohtajalla.. :D siellä oli lanit toissa viikonloppuna.. :LL::think joku vieny sen rullan traktoril.. 2008 21:27 < oraaange > oli vähän heikko, ite kyl eka repeilin et kokkola on lähellä oulua ja suvi anne linden on kertonut että suur-oulun kuntaan revitään joka talouteen valokaapelia. Face the facts linden 21.

  1. Myydään ford escort mk1 photos
  2. Myyrmäen kirkko tapahtumat
Thu, 02 Sep 2021 13:15:22 +0000