Koti Ja Onni

Yritä uudelleen

Koti ja onni

  1. Koti
  2. Kun Ei Rahat Riitä - Irwin Goodman - VAGALUME
  3. Led lisävalot autoon

El Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Olen kolme päivää sitten saanut positiivisia uutisia rintasyöpään erikoistuneelta lääkäriltä, tulokset olivat edelleen puhtaat. Voi sitä onnea! Mutta… Männä viikolla vain perjantai oli päivä, jolloin ei ollut kontrolleja tai muuta. Viikkotolkulla olen juossut sairaalasta toiseen mitä erinäisimpien asioiden vuoksi. On piikitetty rabiekset ja muut, otettu mammografiat, tolkuton määrä verikokeita jne. Poskiontelot ovat huutaneet hallelujaa kolme kuukautta, sen myötä myös pää. Kaksi lääkäriä viiden käyntikerran aikana totesi korvatulehduksen, joka heijastaa onteloihin, joita ei tarkistettu (Suomessa kolmesta lääkäristä yksi ultrasi). Eräässä päivystyksessä alan erikoislääkäri totesi korvienkin olevan kunnossa, tunti siitä, omalääkäri edelleen totesi pahan korvatulehduksen. Mikäpä siihen auttaa, lisää antibioottia, korvatippoja, nenäsuihketta. Eipä auttanut. Se tunne, kun menet yhdeksännen kerran samasta asiasta sairaalaan siinä pelossa, että poskiontelot joudutaan punkteeraamaan ja kertovatkin haluavansa tarkistaa ettei aivoissa tai muualla päässä ole kasvainta, joka olisi levinnyt entisestä rintasyövästä.

Koti | Kolumni Marie Kondo on väärässä – elämä ei ala sitten, kun koti on järjestyksessä Sängyt tulevat ja menevät ja pysyvä järjestys on yhtä suuri illuusio kuin pysyvä onni. Julkaistu: 15. 1. 2017 2:00, Päivitetty 18. 2017 10:34 Siinä se lojuu keskellä olohuonetta: Sänky. Sellainen, jossa yksi ihminen nukkuu hyvin ja kaksikin, jos he nukkuvat sylikkäin. Nyt se makaa kyljellään kuin Toyota Corolla ojassa, karvanopat tuulilasissa, surullisena ja tarpeettomana. Miten siihen pitäisi suhtautua? Seuraa uutisia tästä aiheesta Luetuimmat - Koti Valitse aikaväli

Maaritin työ on toimistotyötä, kuten oli ennen Kostamustakin. Yhteinen viikonloppukoti on Kajaanissa, jossa Maarit ja Veikko uusintavat työvoimaansa, eli viettävät normaalia perhe-elämää kerrostalon kaksiossa. Työtä Kostamuksessa he pitävät väliaikaisena ratkaisuna. Maarit on ihastunut Kainuuseen ja toiveena on perustaa koti pysyvästi lähelle Kajaania tai Sotkamoa. Pieni mökki, kasvimaa ja muutama lapsi, niistä rakentuisi puitteet onnelliseen ja tyytyväiseen elämään. Rajan ylittäminen tuntuu vaikealta, kuin menisi toiseen maailmaan. Rajamuodollisuudet tuovat tietyn jännitystilan. Puomi rajalla kuvastaa myös ihmisen mielen muutosta. Moni haluaisi tehdä työtä Suomessa, mutta toisaalta Kostamusta pidetään hyvänä paikkana, koska siellä saa paremman ansiotulon. Kostamuksessa eletään suljettua elämää. Liikkua saa vain määrätyllä alueella, venäläisten kanssa ei saisi olla missään tekemisissä. Vaihtokauppa, laiton alkoholi ja luvattomat vierailut ovat kiellettyjä. Kostamus-elämään liittyvät voimakkaasti vapaa-ajan ongelmat.

Istuessani uudessa ensiavussa miljoona ajatusta yrittää tullaa mieleeni, en anna kaikelle tilaa, mietin vain, jos tästä selviän, hittoon työhuolet ja muut, olen ansainnut terveyteni ja onneni ja haluan pitää ne. Se tunne, kun nenä-kurkkutautien erikoislääkäri kertoo onteloiden olevan puhtaat, samoin muun pään. "Onko sataprosenttisen varma? ", kysyn. "Radiologi on niin kirjoittanut, sinun tarvitsee vielä jutella lääkärin kanssa, jonka ensin täällä tapasit", sanoo korvalääkäri. Kiittelen ja toivotan hänelle kaikkea hyvää. Jään odottamaan ensimmäistä lääkäriä. Mielessäni ovat entiset kokemukseni, jolloin yksi lääkäri sanoo yhtä, toinen toista. Olen siis edelleen huolissani. Odotan ja odotan. Mukava, englantia puhuva nuori lääkärimies tulee hymyillen luokseni, päästää minut kotiin ja sanoo syyn pään kipuiluihin erittäin todennäköisesti liittyvän paineeseen, jännitykseen, stressiin. (Onhan tässä tätä tekemistä ollut). Saan ohjeeksi levätä kunnolla ja päätän yrittää olla ottamatta paineita työkuvioista tai muusta.

☺️ Nyt kaikki Vallilan ja Svaneforsin tuotteet -20% alennuksella kesäkuun loppuun saakka! 😊 Koko valikoiman näet verkkokauppamme sivuilta! 😊 Tervetuloa meille! 💕

koti&onni rovaniemi
Wed, 01 Sep 2021 18:16:49 +0000