Juha Pekka Perämäki

  1. Tmi Juha-Pekka Perämäki - Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy
  2. Juha pekka perämäki arena

{{ | price}} {{ mpanyName}} {{ ditionalInfo}} Yhteensä {{ () | price}} Ostoskorisi on tyhjä. Tee uusi haku. Seuraa yritystä ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Yrityksen seuraamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Tämä yritys on seuraamiesi yritysten listalla. Yritys on lisätty seuraamiisi yrityksiin. Yrityksen seuraamisen poistamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Et enää seuraa tätä yritystä. Haemme sinulle tarkistettuja saman toimialan yrityksiä ja voit helposti lähettää tarjouspyynnön Perustiedot Toiminimi Tmi Juha-Pekka Perämäki Y-tunnus 2368380-1 Kieli Suomi Päätoimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) (45201) Yritysmuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja Perustamisvuosi 2010 Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto Voimassa olevat rekisteröinnit Rekisterin nimi Alkupvm Kaupparekisteri 11.

Tmi Juha-Pekka Perämäki - Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy

juha pekka perämäki battle
  • Juha pekka perämäki battle
  • Lasten amme jaloilla
  • Juha pekka perämäki pekka
  • Juha pekka perämäki witch

11. 2010 Verohallinnon perustiedot 03. 2010 Arvonlisäverovelvollisuus 01. 2010 Lähde: YTJ Tilaajavastuuraportti Tmi Juha-Pekka Perämäki Laissa määrätään työn tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä. Tilaajavastuuselvitys tarvitaan ennen kuin tekee sopimuksen vuokratun työntekijän käytöstä tai alihankintasopimukseen perustuvasta työstä, Lain edellyttämät kaikki tilaajavastuulain määrittelemät tiedot yhdellä raportilla muodostaessasi kokonaiskuvan yrityksen toiminnasta. Säästät aikaa ja vaivaa, kun löydät yhteistyökumppanin tiedot yhdestä paikasta sen sijaan että keräät ne useasta lähteestä, vaikka tilaajavastuulaki ei velvoittaisikaan sinua selvittämään tietoja. Esimerkiksi verovelkatietojen selvittäminen muualta on työlästä.

Juha pekka perämäki arena

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä OK

juha pekka perämäki pekka juha pekka perämäki level

Aktiivinen Rekisterissä Kaupparekisterissä Ennakkoperintärekisterissä Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 2368380-1 ( YTJ) Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja ( YTJ) Toimiala: Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) (45201) ( YTJ) Toimialakuvaus: Mainostilan myynti ja vuokraus, moottoriajoneuvojen huolto, korjaus ja myynti, renkaiden myynti, henkilöstövuokraus, kaikki laillinen liiketoiminta. ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: VIRRAT ( YTJ) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Taloustiedot Yrityksellä ei ole tilikausitietoja. Yhtiöjärjestys Sisältää osakeyhtiön tai asunto-osakeyhtiön kaupparekisteriin ilmoittamat yhtiötiedot. Katso malliraportti 6, 49 € (sis. alv. 24%) Ei saatavilla tälle yritykselle Rekisteröinnit Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ) Y-tunnus tullut voimaan 02. 11. 2010 – Kaupparekisteri (PRH) Rekisterissä 11. 2010 – Ennakkoperintärekisteri (YTJ) Rekisterissä 01. 2010 – 30. 04. 2017 Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä Ei rekisteröintiä Arvolisäverovelvollisuusrekisteri (YTJ) Liiketoiminnasta 01.

Mon, 30 Aug 2021 08:21:46 +0000