Color Mask Kokemuksia

  1. Color mask platinum kokemuksia
  2. Color mask vanilla kokemuksia
  3. Color mask kokemuksia youtube

Hups..! ^_^ Sinne meni se testisatsi:D Uusi kokeilu ja uusi purkki neutraloijaa, ja tällä kertaa tiputin joukkoon vain pisaran Blue'ta. Se riitti (oikeanpuoleinen kuva). Hiukset ensimmäisessä kuvassa ennen Biozell Color Mask INK –väriä ja seuraavissa sen jälkeen, kahdessa eri valaistuksessa. (Mun hiukset näyttää tältä kun niitä ei ole harjattu… pahoittelut pörröistä, olen niin luonnontyylinen hiusteni suhteen etten aina muista asetella niitä kuviin:D) Kuten näkyy, yllättävästi, hiuksista ei tullut lainkaan niin luumuiset kuin sävyseos antaisi odottaa. Tosi kiva sävy! Hiuksiin tuli hauska liukuvärjäys tyven värjäytyessä odotetusti punertavammaksi. Kuten tuloksesta näkee, INK-väri on todella pigmenttinen; vaikka olin laimentanut väriä reippaasti, väri tarttui hiuksiin voimakkaasti. Laitoin värin kosteisiin hiuksiin. Kuiviin laitettuna tulos olisi vielä tuplasti vahvempi. Kaunis väri, vaikka itse sanonkin..! Totesin, että taisi löytyä hinta-laatusuhteeltaan uusi voittaja suoravärien markkinoilta; Biozell on litrahinnaltaan edullisin kaikista tähän saakka testaamistani suoraväreistä, ja voimakas pigmentti mahdollistaa purkin riittoisuuden viikkokausiksi, riippuen siitä haluaako värjätä vai ylläpitää väriä.

Color mask platinum kokemuksia

Mutta kyllä se mustakin menettää sen loistonsa. Lisäksi minulla on värin alla kaikenlaisia raidoituksia, joten niistä väri haalistuu nopeiten pois, sillä hius on huokoisempaa niistä kohdista, joten väripigmentit pääsevät poistumaan hiuksesta. Minulla on myös sellainen harmini hiusten värissä, että pidän kylmistä sävyistä, mutta kylmänsävyinen mustani alkaa aina ajankuluessa muuttumaan lämpöisen punervaksi. Otin kuvia ennen ja jälkeen Color Mask Black -värinaamion käytöstä. ENNEN Kuvat on otettu pihalla varjossa ilman salamavaloa. Minulla on tyvi värjätty edellisen kerran 28. 6. Sitä ennen koko pääni on värjätty joskus maaliskuussa. Olen käyttänyt tässä kesällä kerran Color Mask Coffee -värinaamiota. Kuten näkyy, niin kesä on haalistanut mustaa tukkaani todella paljon ja hiukseni ovat selkeästi raidoittuneet. Minulla on parin sentin tyvikasvu, mutta muuten tyvi on tummempi, kuin pituus ja latva hiuksissa. Haluatteko lukea kuinka Minnalla ei taaskaan mennyt kaikki ihan putkeen? 😀 Jos sinua ei kiinnosta lukea minun toilailuistani ja ajattelemattomuudestani, niin skippaa tämä pätkä ja siirry seuraaviin kuviin.

biozell color mask kokemuksia

Color mask vanilla kokemuksia

Tilanneviesti Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23. Aloita uusi keskustelu Edellinen ketju Seuraava ketju Aihe vapaa Vauvakuume Raskaus ja synnytys Vauvat ja taaperot Kasvatus Perhe ja arki Lapsettomuus ja adoptio Erota vai ei? Kysy - asiantuntijat vastaavat! Kysy terveydenhoitajalta Kysy seksuaaliterapeutilta Uni ja jaksaminen Nettikiusaaminen Seksi Nimet Tykkää Tallenna Add a discussion Keskustelun etusivu | Aihe vapaa color mask golden copper Vierailija klo 14:15 | 15. 5. 2017 Onko kokemuksia vaaleisiin hiuksiin? Mulla on vaaleaksi raidoitetut hiukset ja kaipaisin jotain vaihtelua.. Ilmoita asiattomaksi ylös 1 alas 0 Kommentit (0) Sisältö jatkuu mainoksen alla Alueen etusivulle Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23. Poiminnat Suosituimmat Uusimmat Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällä kertaa postaan taas tugga juttua. Olen aikaisemmin kokeillut KC Professional Color Maskin sävyä Coffee, joka oli tummin vaihtoehto sävyvalikoimassa. Coffee on tarkoitettu tummanruskeille ja mustille hiuksille. Ihmettelin aina, että miksi ei löydy ihan mustille hiuksille värinaamiota? No nyt vihdoin on tullut musta värinaamio!!! Sain kokeiltavaksi Color Maskin sävyn Black. Oi, että olen iloinen, että nyt on tullut myös musta sävy. 🙂 Coffee oli ihan hyvä, mutta tämä Black on hieman parempi mustille hiuksille. Color Mask -värinaamioita on todella monta eri sävyä. Itse olen monelle suositellut punaista, oranssia ja Silveriä tai Vanillaa. Yleensä kirkaspunainen ja -oranssi huuhtoutuu viemäriin hiuksia pestessä, joten väri saa kestoa Color Maskilla ja väri säilyy kirkkaana ja intensiivisenä pidempään. Silver ja Vanilla on hyviä sävyjä blondeille, jotka haluavat pitää keltaisuutta loitolla. Toimii mukavasti. Omakohtaista kokemusta ei tietenkään ole, koska en ole vuosiin ollut blondi tai punapää, mutta ammattilaiset suosivat ja suosittelevat Color Maskeja.

Unicorn_misu3 13. 2. 2016 9:19 1 / 25 Biozell color mask sävyte Oukei eli ajattelin tässä alkaa käyttämään näitä sävytteitä mutta mutta. Ovatko ne hyviä?? Kokemuksia?? Hyviä ja huonoja puolia? ?

Color mask kokemuksia youtube

  1. Color Mask, värinaamiota hiuksiin - Glitz & Glam
  2. Keskustelu - Biozell Color Mask - kokemuksia? | Aihe vapaa | Vauva
  3. Color mask kokemuksia video
  4. Color mask kokemuksia 10
  5. Color mask kokemuksia mask
  6. Lidl mainos 2019
  7. Color mask kokemuksia watch
  8. Color mask kokemuksia 2
  9. Four Reasons – Hiustuotteita suurella sydämellä - Four Reasons
color mask kokemuksia 1 color mask art kokemuksia

19. 2014 klo 19:03 Vaaleita sävyjä tummempaan tukkaan? Tai esim maantienharmaaseen? Käytin sitä silver nimistä vaalennettuun tukkaan keltaisuutta poistamaan ja kyllä se sitä vähän poistikin. 19. 2014 klo 19:27 Paremmin kuin perinteiset hopeashampoot/hoitoaineet? Käytin keskiruskeaan, ehkä n. 5-sävyiseen tukkaan sitä tummanruskeaa Color Maskia ja pieneen juurikasvuun se ei tarttunut ollenkaan, mutta värjättyyn ruskeaan tarttui, syvensi väriä ja antoi kiiltoa. Eli värjättyyn tukkaan kyllä tarttuu, mutta omaan ei. En kyllä taida ostaa enää, en keksi käyttöä sille kun kokeilin että jos sillä saisi pidennettyä edes hiukan värjäysväliä juurikasvulle, mutta ei tartu. Jos on vaalennettu tukka ja haluaa siihen joko raitoja, lievää sävynmuutosta tai jotain sellaista, niin sitten voi olla hyvä tuote. Minulla on ruskeat värjäämättömät hiukset, ajattelin laittaa sitä Biozell color mask rasberry:ä. Tulisiko väriä hiuksiin ollenkaan, vai pitäisikö hiukset ensin värjätä vaaleiksi. Sitten maski vain päähän????

Wed, 01 Sep 2021 02:36:18 +0000